Leto už pomaličky ťahá za kratší koniec, čo je pre nás znamenie, že sa znova stretneme na podujatiach a krúžkoch v Centre voľného času v Malackách.

denny-tabor-centrum-volneho-casu

Cez prázdniny sme s deťmi strávili horúce chvíle plné poznania, turistiky a letných hier v denných táboroch. Navštívili sme veľa zaujímavých a historicky hodnotných miest, ako boli výlety do jaskyne Driny, na hrad Devín, či zámok v Smoleniciach. Veľa zážitkov deti nazbierali aj na konských farmách, kde sa dozvedeli aj čo to o starostlivosti, chove a správnej technike sedu a jazdy na koníkoch.

Dúfame, že ste si poriadne oddýchli a nabrali potrebnú silu, energiu a nadšenie. Bude vám to totiž treba!!!
Okrem toho, že stále v CVČ zostávame verní stabilným krúžkom, o ktoré máte dlhodobý záujem, máme pre vás aj ponuku rôznych zmien a inovácií. V novom školskom roku 2013/14 rozširujeme napríklad výučbu jazykov o nórštinu, japončinu a.i. Z našej celkovej a aktuálnej ponuky si však môžete vybrať aj na webovej stránke www.cvcmalacky.sk. Okrem poplatkov za krúžky, ktoré uvažujeme v budúcom roku mierne zvýšiť, sa na našej stránke dozviete potrebné informácie, stiahnete si prihlášky a nájdete odpovede na vaše otázky.

denny-tabor-centrum-volneho-casu2

Školský rok v Centre voľného času začíname otvorením 13.9.2013 o 14.00 hod. pre školské kluby detí a o 16.30 hod. pre verejnosť v areáli CVČ.

Tešíme sa, že vás zase v takom hojnom počte znova uvidíme.
Vykročte do nového školského roka tou správnou nohou spolu s nami!

Teší sa na vás kolektív CVČ.


.
Toto je čítané

Medzi Stupavou a Lozornom zrazilo auto tancujúceho chodca

Medzi Stupavou a Lozornom došlo v stredu (24. 4.) večer k zrážke…

Lakovanie a Pieskovanie