Výsledky 3. kola mužov IV. ligy skupiny A Bratislavského futbalového zväzu. Máte video alebo foto z futbalu? Zašlite nám ho na info@zahori.sk.

futbal-lopta-futbalnet

TJ Veľké Leváre – TJ Slovan Viničné 3:1 ( 1:0)
góly: Hýll J.,Hýll L. , Kozák M. – Krasňanský J
Zostava Leváre:  Klempa- Beňa,Daniel (K),Kozák K,Čermák,Kozák M,Obala , Dvořák, Tkadlec(El Bouhaty), Rigáň (Hýll L),Hýll J
Jozef Hlavenka: Zápasy s týmto súperom sú vždy zaujímavé atak bolo tomu aj pri tomto stretnutí.Od úvodu stretnutia hostia ukázali ,že neprišli iba brániť a aktívnou hrou a veľkou podporou vetra domácim v prvom polčase viackrát pripravili ťažké chvíle.Naštastie domáci sa snažili odpovedať a aj proti vetru si vytvorili viacero nebezpečných situácií a v 33.min strelili Jurajom Hýllom gól na 1:0 ,keď hosťujúci brankár neudržal ľahkú loptu.Na začiatku druhého polčasu po miernom zaváhaní domácej obrany vyrovnali. Zápas mal celý čas slušné tempo, a na oboch stranách hráči zahadzovali šance.Domáci išli znovu do vedenia Lukášom Hýllom v 79 min. a o kozmeticky upravil výsledok na 3:1 do prázdnej brány Mário Kozák v 90 min. Po troch kolách domáci nestratili ani bod a sú momentálne na prvom mieste.Na budúci týžden vycestujú na zápas do Jakubova.

FK Jablonové – PŠC Pezinok 4:0
FC Družstevník Budmerice – ŠK Šenkvice 3:3
TJ Družstevník Závod – TJ Záhoran Jakubov 1:1
ŠK Malacky FO – ŠK Gajary 0:8
CFK Pezinok – Cajla – ŠFK Prenaks Jablonec 0:0
FC Zohor – TJ Záhoran Kostolište 1:0


.
Toto je čítané

V Rohožníku nahlásili bodné poranenia u viacerých osôb, jeden muž je mŕtvy

V bytovom dome v Rohožníku v okrese Malacky nahlásili bodné poranenia u…

Trnavské rádio Tak akorát 2024