Chcete aby vaše deti skúsili niečo netradičné, ale pritom zdravé a veľmi zábavné? Prihláste ich do BarBar Športového klubu v Skalici a nechajte ich rozvíjať svoj talent pod dohľadom trénerov. Vyplnené prihlášky odovzdajte na recepcii Športového centra Barbar v Skalici najneskôr do 12. septembra 2013.

barbar-nabor-deti-bedminton-squash-skalica

Kto sme?
V roku 2007 vzniká klub Barbar Squash Skalica, skalickí squashisti sa začali zúčastňovať slovenských seniorských súťaží. V roku 2013 začíname aj s bedmintonom a prechádzame na súčasný názov Športový klub BARBAR.

Aký je náš cieľ?
Podpora a rozvoj mládežníckého športu, organizácia športových podujatí so zameraním na bedminton a squash. V priebehu niekoľkých rokov vybudovať juniorské i seniorské konkurencieschopné družstvá, ktoré by reprezentovali mesto Skalica v slovenských súťažiach.

Koho hľadáme?
Našou prioritou je výchova mládeže. Hľadáme preto dievčatá a chlapcov vo veku od 6 do 14 rokov (resp. ročníky 1999 – 2007, po dohode je možné prijať aj iné ročníky), ktorých by sme radi prijali do nášho klubu a stali by sa tak priamymi aktérmi projektu výchovy juniorov.

Aké sú povinnosti členov klubu?
Povinnosťou každého člena klubu je rozvíjať svoj športový potenciál pod vedením trénera.

Ako často budú prebiehať tréningy a aká bude ich cena?
Cena členského príspevku do Športového klubu BARBAR na jeden rok je 12€. Tréningy budú prebiehať 2x do týždňa po 1 hodine v športovom centre (po dohode je možné trénovať aj v iných intervaloch). Výška mesačného príspevku, ktorá je spojená s trénerskymi službami a prenájmom kurtov je 27€ (cena 1hod už od 3€). Chceme vyvrátiť mýtus, že bedminton a squash sú finančne náročné športy.

Prečo bedminton?
Bedminton je vhodným športom pre dievčatá a chlapcov všetkých vekových kategórií a schopností. Je to bezpečný, zábavný a nekontaktný šport. Buduje základné športové zručnosti, ktoré sa dajú využiť aj v iných športoch.

Prečo squash?
Squash nie je síce u nás až tak rozšírený ako bedminton, ale je to veľmi dynamický, rýchly a zdravý šport. A nezabúdajme, že skalickí squashisti sú v sezóne 2013/14 účastníkom Slovenskej extraligy.

Ďalej: Stiahnite si prihlášku

Neváhajte a vyskúšajte niečo nové.

BARBAR TEAM 🙂


.
Toto je čítané

V skalickej nemocnici preverovali správnu techniku umývania rúk

Ročne sa na celom svete podľa WHO vyskytne až 136 miliónov prípadov…

3D filamenty 2023