basket_malacky_logo_basketbalBasketbalový oddiel TJ Strojár Malacky sa posledné roky zameriaval na prácu s mládežou a výchovou mladých talentov.

Výsledkom bolo niekoľko reprezentantov a reprezentantiek Slovenska v rôznych vekových kategóriách a presadenie sa niektorých hráčov v zahraničí. Najväčším úspechom je štúdium Borisa Bojanovskeho na prestížnej americkej univerzite Florida State.
Minulý rok oddiel začal s pilotným projektom prípraviek, do ktorého sa zapojilo 7 základných škôl okresu Malacky a zúčastnilo sa ho okolo 80 detí. Projekt sa týkal ročníkov 2002-2005 a na vybraných školách trenovali tréneri TJ Strojár. Z ročníka 2003-2004 basketbalisti vybrali 18 chlapcov, ktorí budú tento rok reprezentovať TJ a mesto Malacky už v celoslovenskej súťaži. Samozrejme pilotný projekt bude tento rok opäť pokračovať, zúčastnia sa ho ZŠ Derera, ZŠ Olšovského, ZŠ Štúrova, ZŠ Záhorácka, ZŠ Zohor, ZŠ Stupava a ZŠ Veľké Leváre. Basketbalisti radi priberú aj iné školy v okrese a touto cestou hľadajú talenty aj na iných školách.

Ak máte chlapcov ročník 2003-2006 a majú záujem efektívne využívať voľný čas, tak ich môžte priviesť v stredu alebo piatok (od budúceho týždňa) na ZŠ Olšovského v čase od 15:30 – 17:00 hod do telocvične alebo môžete nás kontaktovať 0907958837 alebo napísať na branoorth@gmail.com.

BO


.
Toto je čítané

Medzi Stupavou a Lozornom zrazilo auto tancujúceho chodca

Medzi Stupavou a Lozornom došlo v stredu (24. 4.) večer k zrážke…

BM Salon EV