Od 16. do 20. septembra 2013 bude v našom meste prebiehať už tretí ročník Senického týždňa dobrovoľníctva.

Plagat_Senicky_tyzden_dobrovolnictva

Pri príležitosti Európskeho roka občanov 2013 budú dobrovoľnícke aktivity prebiehať s podtitulom Týždeň občanom! Počas tohto týždňa sa mladí dobrovoľníci- študenti stredných škôl budú venovať tým najmenším i najstarším občanom a pokúsia sa opäť urobiť radosť a aspoň kúsok užitočnej práce.

Pondelok potešíme svojou návštevou seniorov v Zariadení sociálnych služieb v parku, kde sme im pred prázdninami vytvorili ohnisko na opekanie, ale keďže počas horúčav si opekať nemohli, tak počkali na našich dobrovoľníkov, s ktorými sa o špekáčky podelia.

Utorok bude patriť naším najmenším občanom. Tradičná akcia Dobrovoľníci deťom sa uskutoční opäť na detskom ihrisku LUXOR v Sotinej, kde si dobrovoľníci pre deti pripravia rôzne hry ako skákanie vo vreci, chodúle, chytanie rybičiek a veľa iných. Budú prítomní aj Mickey s Minnie.

Aj v tomto roku sa rozhodli zapojiť do Senického týždňa dobrovoľníctva futbalisti FK Senica, ktorí budú pomáhať tým malým a mladším občanom Senice. Na krátky čas sa stanú futbalisti A mužstva strážnymi anjelmi našich školopovinných občanov. Stretnúť ich môžete v stredu od 12:30 na štyroch priechodoch pre chodcov pred každou základnou školou.
Pre všetkých športu a zábavychtivých občanov je tu opäť pripravené popoludnie na Námestí oslobodenia v Senici, kde sa stretnú dobrovoľníci a bude sa skákať – JUMPING! A vyskúšať si to môže každý! Tak neváhaj a príď štvrtok na námestie si zajumpingovať.

Viac informácií: www.europedirect.senica.sk

Program:
16. 9. 2013 o 15:00 – Opekačka so seniormi (Zariadenie soc. služieb v parku)
17. 9. 2013 o 15:00 – Dobrovoľníci deťom (detské ihrisko Luxor v Sotinej)
18. 9. 2013 o 13:00 – Futbalisti strážnymi anjelmi (priechody pre chodcov pri každej ZŠ)
o 15:00 – Maľovanie jasiel (mestské jasle)
19. 9. 2013 o 15:00 – Jumping (Námestie oslobodenia v Senici)

Tešíme sa na Vás!

Ivona Klimentová


.
Toto je čítané

Diaľnica D2 v smere do Bratislavy je pri Kútoch prejazdná len v jednom pruhu

Diaľnica D2 je od pondelka (29.4.) 10.00 h v smere do Bratislavy…

BM Salon EV