Senica bola po celý čas lepším mužstvom. Už od úvodu zasypala Slivku strelami. V 6. minúte načal gólostroj bombou od modrej Gula. 

hokej-dukla-senica-detva-18-09-2013
1. HOKEJOVÁ LIGA SR | 2. KOLO | SEZÓNA 2013/14
SR “18” – HC Dukla Senica 0:6 (0:3, 0:1, 0:2)
Góly: 6. Gula (Šalka,Daráš) 11. Ivičič (Haring,Jarolín) 16. Haring (Reissmuller,Jarolín) 28.Haring (Vaškovič,Jarolín)
46. Janík (Ivičič,Vaškovič) 55. Vaškovič (Haring)
Počet divákov: 105

Komentár k zápasu / autor: Dominika Handzušová
Senica bola po celý čas lepším mužstvom. Už od úvodu zasypala Slivku strelami. V 6. minúte načal gólostroj bombou od modrej Gula. Následne sa domáci nadýchli dvoma prečísleniami, ktorým však chýbala koncovka. V 11. minúte využili hostia hneď prvú presilovku, Slivka nestačil znova na strelu od modrej. V 15. sa už ukázal lapačkou proti Méryho šanci. V 17. minúte však znova ťahal puk spoza chrbta po zakončení Haringa. Obrovskú šancu počas presilovky spálil na druhej strane Sukeľ, ktorého strele chýbali milimetre. V druhej tretine mali hostia množstvo šancí, ale štvrtý gól pridal až Haring z ľavého kruhu v 28. minúte. V polovici stretnutia domáci prestriedali brankára, Tomek za seba do sirény nič nepustil. V tretej tretine pokračovala dominancia Seničanov, dosť sa aj vylučovalo. V jednej z presilových hier Senica pridala piaty gól opäť po strele od modrej, tentokrát z hokejky Janíka. V 55. minúte sa presadil aj Vaškovič, ktorý nadvakrát prekonal Tomeka. Osemnástka mala niekoľko šancí na čestný zásah, ale Marek Peksa v bráne Senice si udržal čisté konto.

Ohlasy trénerov / zdroj: webhokej24.sk
Anton Bartánus, SR U18: Dnes sme hrali proti skúsenému súperovi, pre nás to bol naozaj ťažký súper. Vybehol na nás, mali sme čo robiť, aby sme sa na ľade orientovali. Po chybách v obrannom pásme sme inkasovali štyri góly, ďalšie dva sme inkasovali v oslabení. Veľká škoda, že sme nedokázali premeniť tie šance, ktoré sme si vypracovali. To by nás trochu zdvihlo a poslalo možno niekde inde, zdvihlo by sa sebavedomie hráčov a mohli sme byť dôstojnejším súperom.

Pavel Klečko, HC Dukla Senica: Odohrali sme dnes prvý zápas v novej sezóne. Zo začiatku to bolo z našej strany také kostrbaté, musí to všetko ešte troška „sadnúť“. Som rád, že si Marek Peksa udržal nulu. Po celý zápas sme mohli lepším mužstvom, ak by sme však neboli, to by nebolo veľmi dobré. Som rád, že sme vyhrali. Musím však podotknúť, že sme mali do činenia so snaživým súperom, v stretnutí sa však prejavila naša skúsenosť. Musím priznať ale aj to, že takýto výkon, aký sme predviedli dnes, nám na víťazstvo s Liptovským Mikulášom stačiť nebude. Dúfam, že to bude lepšie.

Zdroj: hcduklasenica.sk, hockeyslovakia.sk


.
Toto je čítané

BSK opravuje most medzi Zohorom a Lábom

Správa ciest Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) zahajuje opravné práce na moste cez…

Trnavské rádio Tak akorát 2024