Predviedli sme obrovskú nedisciplinovanosť, ako hernú, tak aj osobnú. Môžeme byť spokojní iba s tromi bodmi, s hrou absolútne nie.” Pavel Klečko trenér HC Dukla Senica.

Dukla Senica

MŠHK Prievidza – HC Dukla Senica 2:3 (1:0, 1:2, 0:1)
Góly: 18. Kentoš (Celar, Jánosš), 22. Kováč (Ďuriš, Mendel) – 21. Vaškovič (Janík, Kluka), 29. Jarolín (Vaškovič), 48. Janík (Vaškovič, Jarolín)
Počet divákov: 458

Juraj Boldiš, trenér MšHK Prievidza: Myslím si, že toto bol asi najlepší zápas, ktorý sme odohrali v doterajšom priebehu ligy. Poučili sme sa z tých minulých a dodržiavali sme taktické zámery, ktoré sme si povedali, avšak aj napriek všetkému sme robili jednu veľkú, globálnu chybu a to bolo naše časté vylučovanie. Robili sme banálne fauly, ktoré tak skúsený tím ako je Senica, dokáže trestať. Všetky tri góly, ktoré sme inkasovali, boli v oslabeniach. Mňa teší, že pri hre päť na päť to bol veľmi vyrovnaný zápas a je to také dobré východisko do budúcna po hernej stránke nášho mužstva. Veríme, že sa bude zlepšovať a pokiaľ sa nám mužstvo doplní o zranených hráčov a o tých, ktorí nám ešte chýbajú, tak sa výsledky dostavia aj v podobe bodových ziskov. S hrou som spokojný, s výsledkom nie, pretože nemáme body a čaká nás opäť veľmi ťažký súper. Ideme do Prešova, takže vlastne od začiatku súťaže hráme s mužstvami, ktoré boli minulý rok na popredných miestach. Máme teda aj dosť ťažké vylosovanie. Verím tomu ale, že už v stredu sa kartu obráti.

Zdroj: hcduklasenica.sk, hockeyslovakia.sk, webhokej24.sk

Nasledujúci program Dukly.

.
Toto je čítané

TTSK: Na olympiáde stredoškolákov sa zúčastnilo 900 študentov

Viac ako 900 študentov sa zúčastnilo na 16. ročníku Župnej olympiády stredoškolskej…

Trnavské rádio Tak akorát 2024