Občianske združenie 90871.sk v spolupráci s obcou Moravský Svätý Ján pozýva všetkých nadšencov aktívneho oddychu, hudby a tanca na Základný kurz spoločenských tancov.

Kurz pre začiatočníkov začína už 30. septembra o 19,30 hod. vo veľkej sále Kultúrneho domu v Moravskom Svätom Jáne. Je určený pre mládež a dospelých, ktorí sa chcú naučiť základy štandardných tancov (tango, valčík, foxtrot, waltz…) a latinskoamerických tancov (jive, samba, mambo, chacha…).

Kurz potrvá 10 týždňov (pondelkov), jedna lekcia trvá 90 minút a poplatok za celý kurz je 25€ na osobu. Lektormi kurzu sú manželia Csizmaziovci z Malaciek, ktorí vedú tanečný klub TKGrande Malacky už od roku 2003. V súčasnosti aktívne tancujú a súťažia na medzinárodných súťažiach IDSF vo vekovej kategórii Senior I.

Prihlásiť sa môžete do 28. septembra 2013 na jleskovska@gmail.com alebo na telefónnom čísle 0905 373 461. Kurz sa otvorí len v prípade účasti min. 6 párov. Platba za kurz na prvej lekcii v hotovosti.

tanečná 1

Pokiaľ chcete stereotyp jesenných večerov oživiť, máte chuť naučiť sa niečo nové a dopriať telu stály pohyb, neváhajte, prihláste sa a začnite tancovať! Ide predovšetkým o zábavu, radosť z pohybu, človek si psychicky odpočinie, a každý nový úspech ho teší a motivuje.

Tešíme sa na Vašu účasť!

 


.
Toto je čítané

Senickí dôchodcovia sa stretli na výročnej schôdzi

Na výročnej členskej schôdzi Miestnej organizácie JDS Senica sa v dome kultúry…

BM: Ustekana sobota