centrum_volneho_casu_malacky_logoU nás, v Centre voľného času v Malackách, pripravujeme v mesiaci október ďalšie dve „bomba podujatia“.

Ak chcete využiť tekvice z vašej záhradky na vyzdobenie bytu, či domu, príďte v piatok 11.10 o 16.15 h a nechajte sa unášať jesennou inšpiráciou plnou všakovakých farieb. Na podujatí TEKVICOVÉ STRAŠIDLÁ si môžete vyčarovať nielen krásne tekvice, ale aj klobúk, ktorý si vyzdobíte čo najstrašidelnejšie. Čakajú vás tiež štrúdľové hody, bosorkin nápoj a súťaž o NAJ tekvicu a NAJ strašidelný klobúk. Určite príďte! Od nás totiž nikto neodíde naprázdno. Pre všetky tvorivé deti máme pripravenú malú odmenu. Čakáme na vás v areáli Cvečka.

A v jesennej nálade pokračujeme aj o týždeň – v nedeľu 20.10. Na lúke „pri mlyne“ o 14.30h súťažíme so šarkanmi na podujatí s názvom ŠARKANIÁDA. Je to už tradičné podujatie a tí, ktorí sa ho už neraz zúčastnili vám potvrdia, že je tam naozaj zábava. Stačí si priniesť so sebou šarkana, ktorého ste si doma vyrobili a my vás zaradíme do súťaže o NAJ ŠARKANA. A všetci dráčikovia, ktorí vedia lietať – či už tí vami vyrobení, alebo z obchodu, postupujú do súťaže o NAJ LETEC 2013. Atmosféru vám príjemne dotvorí nielen skvelý moderátor, ale aj sladkí medovníčkoví draci ako prekvapenie pre vás.

Na obidve podujatia je vstup voľný. Ale niečo si predsa len so sebou prineste – DOBRÚ NÁLADU, CHUŤ TVORIŤ A SÚŤAŽIŤ!

Teší sa na vás kolektív CVČ.


.
Toto je čítané

Základná škola v Závode hľadá pedagógov

Vedenie ZŠ s MŠ Závod hľadá do svojho priateľského kolektívu flexibilného kolegu…

BM Salon EV