TJ Slavoj Moravský Svätý Ján porazili Krakovany vysoko 6:0. Sekule v Oreskom s lídrom tabulky remizovali.  Kúty doma remizovali s Hlohovcom. Borský Sv. Jur doma prehral s Holíčom “B”.  Závod doma vyhral s Budmericami.

Prípravka: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Šaštín 0:3
Doplatili sme na nepremieňanie šancí.Bol to však zaujímavý zápas.

Mladší žiaci: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Veľké Kostoľany 4:0
Boli sme jasne lepší,chlapci sa pomaly rozohrávajú.
Góly za našich: Velický, Kafka, Kováč a Palkovič.

Starší žiaci: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Kostoľany 4:0
Jasné víťazstvo našich, ale chlapci sa akosi nevedeli prebrať, možno sme si zvykli na vyšie víťazstvá.V sobotu ich jednoducho k vyšším obrátkam nevedeli vyburcovať ani tréneri.
Góly za našich:M. Palkovič2., J. Chvátal, O. Nemec

Dorast: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Krakovany 1:2
Naši v čele tabuľky nevydržali dlho. O výhru sa pripravili sami s prispením rozhodcov. Druhý gól sme si dali vlastný a nepremenili sme snáď 10 šancí. Vedeli sme že hostia hrajú ofsajd sytém,preto sa chlapci naň pripravili. Žiaľ zabudli sme dať naštudovať pravidlá rozhodcom.Inak by nás totiž nezastavili pri vybehnutí našich záložníkov z vlastnej polovice.Tri krát sme išli sami na bránu, ale stopla nás zástavka. V závere brankár hostí chytil loptu
za hranicou pokutového územia, postranný to signalizoval, ale hlavný si myslel že máva ofsajd a nechal pokračovať v hre. Náš gól strelil David Modrovič.

Muži: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Krakovany 6:0
Hostia prišli oslabení o troch hráčov zo základnej zostavy.Naši príkladne bojovali a dostávali sa do príležitostí.V 16. minute dorazil brankárom vyrazenú loptu do siete Jaro Bolf. O štyri minuty pridal druhý gól po nezištnej prihrávke Mareka Emricha. Marek potom z penalty za ruku zvýšil na tri nula.V druhej polke sa blysol Ivan Vrábel utešenou strelou do šibenice. Marek opäť z penalty za jeho zrazenie zvýšil a výsledok stanovil technickou strelou Miro Šúrek.
Zostava našich: Hajdin, Vávra, Ježek, Kothaj,Stupavský,Denis Bolf, Vrábel,Emrich,Šúrek, Hrica Jaro Bolf, striedali Karáč, Filip Salay

Chlapci i výbor prajú rýchle uzdravenie Jurajovi – lekárovi mužstva.

Program
Sobota
Prípravka hrá v Petrovej Vsi o 12.00
Nedeľa
Žiaci hrajú v Seredi o 11.00
Dorast v Radošinej 0 14.00
Muži v Hlohovci o 16.30

Komentár pripravil Peter Mračna, predseda TJ Slavoj.

Dorast: FK Oreské – FC Sekule 7:1 (1:0)
K tomu zápasu nie je hodný žiadny komentár. Jednoducho otras! Trápi nás maródka, brankára sme nemali. Marekovi Sekulskému zlámali nos v 5. minúte. Ďalšia zbytočná červená karta na našej strane. Gól za nás strelil Alexander Somolányi.

Budúci zápas hráme doma, 2. mája o 14:00 proti TJ Mokrý Háj.
Komentár Marek Vitek.

Muži: FK Oreské –  FC Sekule 0:0 (0:0)


V posledných 2-3 zápasoch sme sa začali herne celkom zlepšovať, čo sa prejavilo aj v zápase u lídra tabuľky. Počas celého zápasu sme hrali zodpovedne, nespravili sme žiadnu veľkú chybu, brankár spoločne s obranou zahrali na výbornú a na šance sme boli dokonca lepší ako domáci. S bodom sme spokojní, ale keby sa podarilo Adamovi trafiť v druhom polčase z hranice šestnástky úplne prázdnu bránu, verím, že sme sa mohli tešiť aj z plného zisku. V koncovke máme stále problémy, šance si vytvoriť dokážeme, len ich trestuhodne zahadzujeme. Toto sa musí určite v najbližších zápasoch zlepšiť minimálne o 100 percent.
Komentár Andrej Trajlínek, kapitán FC Sekule.

Muži: FK TJ Kúty – Hlohovec 0:0
Komentár pripravujeme.

B-mužstvo: Kúty – Častkov 4:0 (1:0)
Góly Kúty: Milan Puškáč, Martin Polák, vlatný, Michal Stupavský.
Vyjadrenie trénera Petra Procházku k zápasu:  Zápas prebiehal od prvej minúty v réžii nášho mužstva. Ako každý zápas, tak ani tento nebol výnimkou v zahadzovaní čistých šancí. Asi v polovici prvého polčasu vybehol zo stredu obrany M. Puškáč a po peknej kombinácii ukázal naším útočníkom ako sa dávajú góly (1:0). Do druhého polčasu sme nastúpili s tým, že musíme dať rýchly gól a ukludniť hru aby nenastala nervozita a nedostali sme nejaký zlepený gól. Začali sme to napĺňať asi v 20-tej minúte zápasu keď zasa obranca M. Polák dobehol z kraja obrany a prudkou strelou zblízka zvýšil skóre na 2:0. Ďalej padol vlastný gól po prudkom centre z ľavej strany. Na konečných 4:0 tesne pred koncom zápasu upravil M. Stupavský do odkrytej brány po peknej strele E. Vávru, po ktorej sa lopta od hornej žŕdky odrazila za bránkovú čiaru a smerovala von k už spomínanému M. Stupavskému. Koniec zápasu 4:0. Až na určité výnimky to bol slušný a disciplinovaný zápas. Dúfam, že chlapci, ktorých sa týkajú tie spomínané výnimky, sa polepšia. Ale inak chlapcom ďakujem za celkom slušne odvedenú hru.

Dorast: Kúty – Smolinské 5:1 (3:1)
Góly Kúty: Juraj Valachovič 2, Irenej Valachovič, Andrej Ondriska, Krištof Mihál
Vyjadrenie trénera Jozefa Feketeho k zápasu: na zápas sme sa svedomito pripravili, lebo chlapci zo Smolinského boli na 4. mieste tabuľky a postarali sa o pár prekvapivých výsledkov. Naši dorastenci nič nenechali na náhodu, podali dobrý výkon. Skore otvoril strelou spoza 16-tky Juraj valachovič, druhy gol dal opäť Juraj po rohu hlavou. Hostia znížili po chybe našej obrany na 2:1. Strelecký učet prveho polčasu uzavrel Irenej Valachovič peknou strelou z priameho kopu! V druhom polčase sme hrali opať pekný futbal z množstvom šancí a nepresných striel zo strednej vzdialenosti. Na 4:1 zvýšil z pokutoveho kopu Andrej Ondriska a posledný gol v zapase dal peknou strelou Krištof Mihál. Za výkon si zaslužia všetci pochvalu.

Muži: Borský Svätý Jur – Holíč B 1:2 (0:2)
V Jure sa hral “hodový zápas”, tak každý rátal s jasnou výhrou domácich, ale realita bola úplne iná. Holíč nás tlačil už od prvej minúty stretnutia a my sme sa len trápili. Už v prvej polovici sme dostali 2 góle, na ktoré sme nevedeli odpovedať. Po prestávke nastúpil Gabo Hladík, od ktorého všetci čakali, že trafí súperovú bránu. Gabo nás opäť nesklamal a znížil na 1:2. Domácich to prebralo, ale nie dostatočne, pretože tento stav zostal až do konca zápasu. Výkon domácich hráčov na ihrisku bol studenou sprchou pre domácich fanúšikov!
Komentár  Lucia Špačková.

Muži: Závod – Budmerice 4:1 (2:0)
Zostava: Vašek – Košický, Uhrinec, Majzún, Chvátal – Andrla (Tačár), Blecha Roman, Žák (Krajčír), Drahoš (Šimkovič) – Procháska – Giertl
Do hry nezasiahli: Babirát Roman, Blecha Marek, Šíp Andrej

Netradičný hrací deň sobota mal svoj význam. Vedúci mužstva Josef Hycl oslavoval 50. narodeniny a po nástupe na hraciu plochu prišli na radu gratulácie.
Len na lavičku náhradníkov sa posadili zdravotne indisponovaní Marek Blecha a Andrej Šíp, no po dlhšej prestávke sa po zranení vrátil Ján Procháska.
Prvá schopná útočná akcia zápasu prišla až v 12. minúte, no strelu Prochásku zblokovali hráči hostí. V 23. minúte sa po pravom krídle predral Andrla a prekonal brankára hostí. (1:0) V 27. minúte sa dostali k slovu aj hostia, no umiestnenú strelu k tyči z priameho kopu zneškodnil vynikajúco Vašek. Po strele či centri Andrlu sa v 31. minúte lopta obtrela len o brvno. Druhý gólový moment prišiel v 35.minúte. Giertl priťukol v strede Procháskovi a ten sa v brejku rútil sám na brankára hostí. Profesorké zakončenie oblúčikom nepotrebuje dlhší komentár. (2:0) Do kabín sme išli s dvojgólovým vedením.

V 47. minúte prišiel nebezpečný prienik hostí do našej dezorientovanej obrany, no následná strela skončila nad bránou. V 55. minúte sa centri Andrlu nepresadil v dobrej pozícii Giertl a následná strela Žáka o dve minúty neskôr skončila tesne vedľa. Vzápätí hostia zahrozili strelou z diaľky, ale Vašek sa s povďakom prezentoval efektným zákrokom. V tejto časti zápasu vyzerala naša hra dosť bezradne a chaoticky a trest na seba nenechal dlho čakať. Po súperovom rohu si naši obranci ešte rozoberali predchádzajúcu situáciu a zatiaľ tečovaná strela zapadla za Vašekov chrbát. (2:1) V 70. minúte sa po osi Procháska-Giertl-Blecha R. dostal k lopte Andrla, ktorého strela zapadla k tyči. (3:1) V 80. minúte ukázal svoj prehľad spojený s dokonalou kopacou technikou Procháska, keď mierne vystúpeného gólmana hostí dokázal technickou strelou krásne obstreliť. (4:1) Minútu na to prišiel ďalší pekný prienik Andrlu, no striedajúci Krajčír mieril tesne vedľa. V 87. minúte sa rútil ďalší nový muž v poli Tačár sám na brankára, no šanca zostala nevyužitá. V 88. minúte oslabil naše mužstvo Majzún, ktorý po druhej žltej karte putoval predčasne pod sprchy. Minútu na to sa predral po pravom krídle Giertl, ale jeho centrovanú loptu nadvihol tesne pred Šimkovičom brankár. V poslednej minúte zápasu prišiel ešte pekný samostatný prienik Chvátala, no jeho strela nad prakticky ukončila zápas.

Komentár Jaroslav Prachár.

Pridaj komentár

.

BM: Kralici