Kalendár mesta Malacky na rok 2014 je na svete. Zrodil sa z leteckých fotografií mesta.

nastenny-kalendar-malacky-2014-2

Mesto Malacky vydalo na rok 2014 reprezentačný stolový kalendár, ktorý zobrazuje naše mesto z vtáčej perspektívy. Na dvanástich stranách nájdete letecké fotografie centra mesta, významných historických a kultúrnych pamiatok, parkov či športovísk. Z pohľadu z výšky vynikol najmä Malacký kaštieľ a golfové ihrisko zasadené v borovicovom lese a pieskových dunách. Nádherný a zaujímavý je i pohľad na hviezdicovo usporiadané ulice v starej časti Malaciek. Toto i mnohé ďalšie nemá človek pri pohľade zo zeme možnosť vidieť.

nastenny-kalendar-malacky-2014

Kalendár je vytlačený v obmedzenom množstve, kúpiť si ho môžete v klientskom centre Mestského úradu v Malackách, v Turisticko-informačnej kancelárii Malacky a v Malackom kaštieli za cenu 4 €. Grafickým spracovaním kalendára bola poverená reklamná agentúra Public a letecké fotografie mesta vyhotovila spoločnosť CBS, s.r.o.

Hoci v minulých rokoch vydávalo mesto Malacky nástenné kalendáre, tento rok sme sa rozhodli pre praktickejší stolový kalendár. Veríme, že sa vám bude páčiť a využijete ho či už na pracovnom stole alebo doma.

Michaela Janotová


.
Toto je čítané

Úrodu poľnohospodárom na Záhorí ničili mrazy aj dážď

Počasie robilo poľnohospodárom škrt cez rozpočet aj v ostatných dňoch. Takmer júnové…

BM Salon EV