Juniorky Strojára Malacky po dlhých rokoch v najvyššej súťaži. Ženy po 2.kolách na 2.mieste o skóre! Žiačky v prvom kole so Sencom 1:1 na zápasy. Muži v oklieštenej zostave bez víťazstva.

volejbal

Juniorky Strojára Malacky po dlhých rokoch v najvyššej súťaži.
Mladé družstvo junioriek po minuloročnom postupe do najvyššej súťaže zahájilo svoju púť u najvzdialenejšieho súpera v Leviciach. Pre mnohé prvá skúsenosť so špičkovým juniorskym volejbalom to bol krst ohňom a po bojovnom výkone žiaľ podľahli skúsenému súperovi. Zápas však napovedal na čo by sme v súťaži mohli mať a v odvete na domácej pôde je tento súper zdolatelný.
Zostava: Dušková, Hrúzová, Štammová, Šimková, Slezáková, Körmendyová, libero Pavlíková(Nemčovičová)
Tréner: Haringa

Ženy po 2.kolách na 2.mieste o skóre!
Ženské družstvo zabralo v prvých dvoch kolách naplno a po letnej príprave zvláda náročné zápasy, kterých bude tento rok veľa. V najbližšom kole sa stretnú s družstvom Rodešport Bratislava na domácej pôde 16.10.2013 – 19:30 na ZŠ Záhorácka
Zostava: Virgovičová, Haringová, Džurná, Slezáková, Pfundtnerová, Šípová, libero Ježková( Hruzová, Körmendyová, Holešová)
Tréner: Haringa

Žiačky v prvom kole so Sencom 1:1 na zápasy
Novoutvorené družstvo žiačok sa predstavilo v úvodných kolách aj na domácej pôde, kde odohrali vyrovnané stretnutia so Sencom a v druhom kole na pôde favorita z Bilíkovej bojovali, ale nestačilo to. Držíme dievčatám palce a pri zodpovednej práci budú výsledky prichádzať postupne samé.
Zostava: Jurkáčková, Jursová, Körmendyová, Polláková, Rubliková, Rybecká, Sojáková, Stupňanová, Šajdíková, Šamulková, Šimková, Škutová, Šnegoňová, Žáčková.

Muži v oklieštenej zostave bez víťazstva.
Družstvo mužov trápia hneď na úvod sezóny výpadky všetkých blokárov a je to cítiť na ich hre, keď z úvodných kôl nezískali ani jedno víťazstvo.
Zostava: Novota, Rehák, Haringa, Petrovič, Baran, Husár ( Lukáč, Rozbora, Opatovský, Havlík)

Matej Haringa


.
Toto je čítané

Minulý týždeň zasahoval záchranársky vrtuľník na Záhorí trikrát

Počas minulého týždňa trikrát zasahoval na Záhorí vrtuľník leteckej záchranárskej služby ATE.…

Trnavské rádio Tak akorát 2024