Juniorky získali prvých 6 bodov hneď v 2.kole. Ženy zvládli aj 3.kolo na ihrisku súpera. Žiačky bojovali, ale nestačili na Sláviu UK Bratislava. Muži premrhali zápas s Ravijomou.

volejbal

Juniorky získali prvých 6 bodov hneď v 2.kole!
Juniorky zabrali doma naplno proti Púchovu. Hneď v 2.kole sa podarilo nováčikovi súťaže prekvapenie na úkor Púchova, ktorí bezzubým výkonom nezískal na Záhorí ani bod. Domácim hráčkam stačil priemerný výkon na prvých 6 bodov a môžu sa pripravovať na zápas proti aktuálnemu lídrovi COP Nitra.
Malacky – Púchov 3:1 (26,-19,16,19) a 3:0 (27,20,19)
Zostava: Dušková, Hrúzová, Körmendyová, Šimková, Slezáková, Štammová, libero: Pavlíková(Nemčovičová, Márnotová. Tr.: Haringa

Ženy zvládli aj 3.kolo na ihrisku súpera.
Naše družstvo žien bodovalo 3.kolo v rade a bez prehry si upevnilo 2.miesto v tabuľke o skóre za vedúcim družstvom NEKO Bratislava. Na domácej pôde si naše ženy poradili s minuloročným rivalom Rodešport Bratislava hladko 3:0, keď kolektívnym výkonom nedali súperovi šancu. Výborným výkonom sa predviedla liberka Ježková na prihrávke, čím mali naše nahravačky a útočiace hráčky výborné pozície na zisk bodov.
Malacky – Rodešport BA 3:0 (17,23,21)
Zostava: Virgovičová, Pfundtnerová, Džurná, Slezáková, Haringová, Šípová, libero: Ježková (Holešová). Tr.: Haringa.

Žiačky bojovali, ale nestačili na Sláviu UK Bratislava.
V treťom kole nebodovali na domácej pôde len naše žiačky, ktoré narazili na silného súpera Sláviu UK B. Avšak máme potenciál aj v tomto družstve a verím, že sa dievčatá poučia zo svojich chybičiek a budú len napredovať. Veľa šťastia v tomto ťažkom ročníku dievčatá.
Malacky – Slávia UK B 0:3 (-16,-16,-17) a 0:3 (-6,-19,-14)

Muži premrhali zápas s Ravijomou!
Muži nastúpili uplynulý týždeň na pôde Ravijomy. Po prvom vyhratom sete sa našim chlapcom nedarila žiadna činnosť a ďaľšie sety a zápas si prehrali v koncovkách. Tak stále čakajú na svoje prvé tohtoročné víťazstvo.
Ravijoma BA – Malacky 3:1 (-23,20,18,25)
Zostava: Novota, Baran, Haringa, Rehák, Petrovič, Husár (Lipták)


.
Toto je čítané

Futbal 6. liga: Smútok v Rybkách zmiernila výhra nad Starou Turou

V VI. lige Západ pokračoval na diaľku súboj lídra Spartaka Stráže s…

BM Salon EV