V nedeľu (27.10.) približne pol hodinu po polnoci boli hliadky polície vyslané do obce Vysoká pri Morave, kde sa podľa oznámenia mal nachádzať postrelený muž.

policia_auto

Po príchode na miesto policajti zistili, že zraneným v tomto prípade je 22-ročný muž z okresu Malacky, ktorý utrpel dve tržné rany vo vlasoch a na čele a bol prevezený na lekárske ošetrenie do nemocnice. Podľa doterajších informácií k streľbe z dosiaľ nezistenej zbrane malo dôjsť na terase podniku na Námestí osloboditeľov.

Na mieste policajti vykonali všetky potrebné neodkladné a neopakovateľné úkony a na príslušné policajné oddelenie eskortovali zaisteného 21-ročného Bratislavčana. Muž bol po vykonaní potrebných procesných úkonov prepustený na slobodu a jeho súvislosť s vyšetrovaným skutkom preukáže až ďalšie vyšetrovanie. Poverený príslušník PZ už v tomto prípade začal trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví.
Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom vyšetrovania. Vzhľadom na prvotné štádium trestného konania preto bližšie informácie v súčasnosti nie je možné poskytnúť.

Karina Považanová


.
Toto je čítané

Senickej detskej pohotovosti hrozí od júla zatvorenie

Detské pohotovostné ambulancie v Senici a Myjave patria medzi desať bodov ambulantnej…

3D filamenty 2023