beh_pohar_moravsko_slovensky_logoV Bořeticích sa 12. 10. uskutočnil 13. ročník behu cez Bořetické vinohrady. Za pekného jesenného počasia pri rekordnej účasti 124 pretekárov, bežci absolvovali 10 km.

Úspechu dosiahol 2. miestom v kat. nad 70 rokov Ján Kocák a v  tejto kat. sa Rudolf Roučka umiestnil na 5. mieste. V kat. nad 40 rokov sa Blažej Chocholáček umiestnil na 8. mieste a toto miesto obsadila aj Miroslava Mrázová v kat. žien nad 45 rokov.

Ďalší pretek bežeckého poháru GP Záhoria sa uskutočnil v Borskom Mikuláši 19. 10. Bežalo sa na náročnej trati – bežecký kros. V kategórii ml. žiačok sa na 1. mieste umiestnila Sabina Ondrášová a Natália Kondlová na 7. mieste. V kat. najml. žiakov sa na 2. mieste umiestnil Tomáš Kondla a 8. miesto obsadil Martin Jozefovič a na 9. mieste sa umiestnil Jakub Kučera. V kat. prípravka sa Sofia Garbatenková umiestnila na 4. mieste (rovnaký čas ako 3. v poradí) a její sestra Simona na 8.mieste.

V kat nad 70rokov Ján Kocák zvíťazil a Rodlf Roučka skončil na 4. mieste. V hlavnej kat. mužov sa Tomáš Vintr umiestnil na 6. mieste, Miroslava Mrázová v kat. nad 45 rokov skončila na 7. mieste a na 9. mieste sa v kat. nad 40 rokov umiestnila Jana Pařísková.Popredné umiestnenie atlétov AK junior

Holíč im dáva reálnu šanci na na dobrý výsledok do celkového hodnotenia GP Záhoria.Činnost AK podporujú VÚC Trnava ,MsÚ Holíč ,Kvarteto Skalica,Profis Holíč,1.Teplárenská Holíč,Bartech Slovakia Holíč,SAZ Bratislava a občania svojimi 2% z daní FO.

Simona Roučková


.
Toto je čítané

Na Záhorí sú najžiadanejší montážni pracovníci

Ku koncu marca 2024 bolo v okrese Senica evidovaných 1753 a v…

Trnavské rádio Tak akorát 2024