Srdečne Vás pozývame v sobotu (30.11. o 18h) do Kultúrneho domu v Závode na bulvárnú komédiu Marca Camolettiho – Na správné adrese.

na-spravnej-adrese-divadlo-zavod2

Upadajúca varietná umelkyňa prenajíma izby vo svojom parížskom byte. A tak spolu s ňou na jednej adrese býva ešte klaviristka, maliarka a služobná Maria-Louisa. O tom, že súžitie žien takto rozdielnych temperamentov nie je jednoduché, nás presvedčí úvod hry. Všetky obyvateľky bytu sa preto nezávisle na sebe rozhodnú radikálne zmeniť život a všetky (opäť bez vedomia tých ostatných) si podajú inzerát. Majiteľka bytu hľadá nového nájomníka, pianistka žiaka, maliarka model pre obraz Spartaka a služobná životného partnera. Záujemcovia, štvorica mužov najrôznejšieho razenia, sa dostavia pomerne rýchlo, ale samozrejme ako to už býva zrovna vo chvíli, keď nie je doma správna inzerentka. Naviac skratkovitá reč inzerátov – známa aj z našich novín, možnosť dorozumenia ešte viac skomplikuje. A tak sledujeme zložité úniky jednotlivých záujemcov, ktorí síce prišli na správnu adresu, ale požadujú sa od nich alebo naopak sa im ponúkajú prapodivné veci. Nakoniec si všetci prídu na svoje, aj keď zďaleka nie tak, ako si pôvodne predstavovali. Vo Francúzsku veľmi úspešná komédia ponúka radu vtipných situácií a dialógov. Určitú pikantnosť pritom zvláda s povestným francúzskym šarmom.

na-spravnej-adrese-divadlo-zavod

Vstupné: 15 eur
Predaj vstupeniek: Novinový stánok Závod p. Blažeková
Možnosť rezervácie emailom: info@agentura83.sk
(platba na základe objednávky bankovým prevodom)

Hrajú: Lucie Zedníčková, Adéla Gondíková, Jana Zenáhlíková, Ivana Andrlová, Veronika Jeníková, Ludmila Molínová, Marcela Nohýnková, Lucie Svobodová, Olga Želenská, Daniel Rous, Zbyšek Pantůček, Zdeněk Mahdal, Pavel Vondra, Zbyšek Pantůček, Michal Jagelka, Martin Sobotka

Radovan Vrablec


.
Toto je čítané

BSK opravuje most medzi Zohorom a Lábom

Správa ciest Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) zahajuje opravné práce na moste cez…

Lakovanie a Pieskovanie