Aktualizované o 10:50h! Na diaľnici D2 pred Malackami v smere na Kúty sa ráno (7:00h) pri nehode mikrobusu zranilo 13 ľudí. V mikrobuse sa v čase nehody nachádzalo celkovo 25 ľudí.

nehoda-autobus-dialnica-D2-malacly-Autor-jt-Novy-casFoto: jt, Nový Čas

“Podľa doterajších informácií z doposiaľ nezistených príčin prišlo pravdepodobne k nárazu do zvodidiel a následne k prevráteniu mikrobusu.” povedala pre Záhorí.sk policajná hovorkyňa Karina Považanová.

nehoda-dialnica-D2-autobus-malacky-lozorno-hasici-zachrankaFoto: Romana Košická

Univerzitná nemocnica Bratislava (UNB) podľa hovorkyne Petry Stano Maťašovskej prijala deviatich účastníkov nehody. Štyroch vrátane ťažko zraneného muža transportovali záchranári do nemocnice na Kramároch, troch do Nemocnice Ružinov a dvoch do Nemocnice sv. Cyrila a Metoda.

Alkohol bol u 51-ročného vodiča vykonanou dychovou skúškou vylúčený.  Diaľnica D2 je od 10.00 h v danom smere opätovne prejazdná bez akýchkoľvek obmedzení v oboch jazdných pruhoch.

“Zasahujúci príslušníci vykonali protipožiarne opatrenia na havarovanom autobuse a poskytli zraneným osobám predlekársku prvú pomoc a pomohli ich naložiť do vozidiel Zdravotnej záchrannej služby.” informovalo Záhorí.sk operačné  stredisko Krajského riaditeľstva  Hasičského  a Záchranného zboru Bratislava.

 

aktualne_informacie_foto_video


.
Toto je čítané

VaDiDlo obnovilo tradíciu ochotníckeho divadla v Lozorne pred vyše 10 rokmi

Pred vyše 10 rokmi obnovili tradíciu ochotníckeho divadla aj v Lozorne. Na…

BM Salon EV