V zápase 22.kola líder tabuľky Senica privítal v krajskom derby tretiu Trnavu. Už od úvodu oba tímy hrali pomerne rýchly a vyrovnaný hokej.

hc-dukla-senica-hokej-trnava

HC Dukla Senica – HK Trnava 3:1 (0:0, 2:0, 1:1) – nedohrané
Góly: 29. Ivičič (Jarolín), 40. Šúrek (Ivičič), 49. Šalka – 43. Schmidt (Čunderlík, Kovaľ)
Počet divákov: 1420

Komentár k zápasu / autor: Monika Krutá
Šance boli na oboch stranách, či už v presilovkách alebo pri rovnovážnom počte hráčov, ale brankári boli v tejto časti hry stopercentní a nepustili za svoj chrbát ani jeden puk, preto po prvej tretine skóre zostalo nerozhodné, 0:0.

V druhej tretine padli dva góly, oba na strane domácich, keď sa najprv v 29. minúte presadil Ivičič, ktorý po Jarolínovej prihrávke tvrdou strelou vymietol ľavý horný roh Hálovej bránky. Na rozdiel dvoch gólov zvýšil v 40. minúte Šúrek, ktorý tesne pred druhou prestávkou využil presilovku domácich. Po druhej tretine teda viedli domáci zaslúžene 2:0.

Tretiu tretinu začali lepšie hostia, ktorí strelili v 43. minúte kontaktný gól, keď Schmidt v presilovke z pravého kruhu prekonal Peksu. Seničanov však do dvojgólového vedenia vrátil v 49. minúte Šalka, ktorý blafákom premenil nariadené trestné strieľanie. Necelé tri minúty do konca však vznikla na štadióne technická chyba a tak boli rozhodcovia nútení ukončiť zápas.

Ohlasy trénerov / zdroj: webhokej24.sk
Nedohralo sa.

Zdroj: hcduklasenica.sk, hockeyslovakia.sk, webhokej24.sk | Foto: Adriána Krutá


.
Toto je čítané

V skalickej nemocnici preverovali správnu techniku umývania rúk

Ročne sa na celom svete podľa WHO vyskytne až 136 miliónov prípadov…

Lakovanie a Pieskovanie