V sobotu 9.11.2013 sa v Spoločenskom dome vo Viničnom konal Motoshop Žubor ples – večer majstrov.  Na tomto podujatí, plnom dobrého jedla, zábavy a tombole, nešlo len o zábavu samotných hostí, ale najmä o slávnostné dekorovanie štvorkolkárov a motokrosárov za rok 2013. Na odovzdávanie cien najúspešnejších jazdcov prijala pozvanie motokrosová legenda Tomáš Bučenec.

Jakub1

Prišiel, videl, zvíťazil! Takýmito slovami okomentoval úspech Jakuba Leskovského (12) z Moravského Svätého Jána moderátor pri odovzdávaní cien. V kategórii MX 85 (veková kategória 12r. – 16r.), v ktorej jazdil Jakub prvú sezónu, získal prvenstvo – zo šiestich pretekov získal na piatich zlato. Preteky sa vo väčšine prípadoch obišli bez nehôd a technických porúch. Avšak na jednom preteku už na tréningu spadol, odtrhla sa mu na motorke spojka a skrížili sa riadidlá. Aj napriek tomu, pretek s touto poruchou odjazdil a v cieli bol prvý!

Jakub3

Najbližšie čaká Jakuba dekorovanie víťazov Slovenského Pohára 2013 vo Veľkom Klíži, kde si taktiež prevezme cenu za 1. miesto. Jakuba aj naďalej podporuje iba jeho otec, ktorý je jeho osobným trénerom, sponzorom a psychickou oporou v jednom.

Budúca sezóna začína až v apríli, tak želáme Jakubovi zaslúžený oddych a veľa síl do budúceho roku.


.
Toto je čítané

Hokejbal: Skalica postúpila do semifinále play-off

V hokejbalovej extralige bol po dvoch zápasoch na Záhorí stav štvrťfinálovej série…

BM: Ustekana sobota