TJ Slavoj remizoval. FC Sekule pred novou tribúnou vyhrali. Kúty vyhrali.  Borský Sv. Jur prehral. 

Prípravka: Petrova Ves – TJ Slavoj Moravský Sv. Ján  0:10
Naši boli jasne lepší a podaril sa im pekný výsledok.

Dorast: Radošina – TJ Slavoj Moravský Sv. Ján  2:1
Obrovská maródka i royhodca sa podpísali pod tento výsledok. Hoci sme do polčasu viedli potom sme výsledok už neudržali. Verím že sa chlapci doliečia a opať zaberú.

Mladší žiaci: Sereď – TJ Slavoj Moravský Sv. Ján  1:1
Zaslúžená remíza našich,gól za nás strelil Dominik Džurný.

Starší žiaci: Sereď – TJ Slavoj Moravský Sv. Ján  2:3
Výborný výkon našich, ktorí dohrávali desiati, ale tesný náskok udržali a dostali sa na prvé miesto v tabulke.Teraz nám ostáva vyhrať ” len” zostávajúce zápasy. Dva góly strelil a dve žlté videl Ondro Nemec, jeden Palkovič.

Muži:  Hlohovec – TJ Slavoj Moravský Sv. Ján  2:2
V 15 minute sme da ujali vedenia Marekom Emrichom po faule na Michala Vrábela a penalte. Domáci vyrovnali peknou strelou spoza pokutového územia.Potom na prekvapenie všetkých odpískal rozhodca faul domáceho útočníka, ktorý doslova prevalcoval Ivana Hajdina a hoci ten loptu chytil bola penalta.Ešte do polčasu krásne vyrovnal Denis Bolf.V druhej polke bola hra i šance vyrovnané,škoda že sa neujal Gagiho oblúčik, ktorý skončil na brvne.
Zostava našich: Hajdin,Vávra, Kothaj, Ježek, Stupavský, Hrica, Denis Bolf, Šúrek, Emrich, Jaro Bolf, striedali Cagáň, Šimek.

Žiaci v sobotu o 14.30 hostia Skalicu
Dorast i prípravka majú voťno
Muži v nedelu o 16.30 hostia Senicu B

Komentáre pripravil Peter Mračna, predseda TJ Slavoj.

Dorast: FC Sekule – Mokrý Háj 5:1(3:1)


Po prehre v Oreskom sme chceli doma naplno bodovať, čo sa nám aj podarilo. Ako prvý sa trafil medzi tri žrde hlavou Lukáš Kadera a vzápätí pridal druhý gól po peknom úniku Milan Vávra. Hostia zbrane neskladali, čo výsledkom bol korigujúci gól na 2:1. Po 45. minútach sme išli do kabín za stavu 3:1, keď sa dokázal ešte raz presadiť Milan Vávra po skrumáži v16tke. Druhý polčas bol opäť v našej réžii. Štvrtý gól vsietil po peknej strele Marek Mračna. Konečne skóre zápasu stanovil Jakub Maxian na 5:1. Za zmienku stoji ešte penalta hosti, ktorú dokázal Lukáš Kleinedler zneškodniť.
Najbližší zápas hráme doma 7.5. t.j. piatok o 15:30 proti TJ Smolinské (dohrávka 16. kola) a následne sa predstavíme v nedeľu 9.5 o 14:00 na ihrisku TJ Šajdíkových Humeniec.
Komentár pripravil Marek Vitek.

Muži: FC Sekule – Mokrý Háj 4:1
g. Sekúl: MIlan Lukáček, Andrej Trajlínek (11m), Dávid Kleinedler (2)


Dobrý zápas z našej strany po všetkých stránkach. Výsledok mohol byť ešte oveľa krajší, ale sme veľmi radi aj za tieto 4 góly.
Zápas sme začali vynikajúco, už v prvej minúte sa presadil Milan Lukáček. V ďalších minútach sme mali na kopačkách minimálne 3 čisté góly, čo sa nám mohlo vypomstiť, keby hostia strelili nejaký náhodný gól. Našťastie sa tak nestalo a po faule na Adama som z pokutového kopu zvýšil náskok. Po zmene strán sme sa prvých cca 10 minút nevedeli dostať do tempa, čo mohli hostia využiť na zníženie stavu. Gól však prišiel opäť z našich kopačiek, kedy chybu hosťujúcej obrany využil krásne David Kleinedler. Hosťom sa podarilo znížiť stav z pokutového kopu. Posledné slovo sme mali opäť my, kedy svoj druhý gól v zápase strelil opäť David.

Teraz nás čaká doma v piatok Smolinské, verím, že spravíme všetko preto, aby sme vyhrali.
Zostava Sekúl:  Milan Koch, Andrej Trajlínek, Adam Trajlínek,  Erik Húšťava, Matej Ježek, Gabriel Ježek (Matej Hajdin), Milan Lukáček (Vladimír Zaic), Pavol Moro (Dávid Kleinedler), Boris Markovič, Jaroslav Švec, Miroslav Vávra
Komentár pripravil Andrej Trajlínek, kapitán FC Sekule.

Starší žiaci: Čáry – FK TJ Kúty 1 : 6 (0 : 2)
góly: T.Polák 2, M.Pelikán,T.Balga, T.Šefčovič, vlastný

Do Čárov sme cestovali vo veľmi oslabenej zostave, keď chýbalo kvôli zraneniam resp. chorobe až šesť hráčov základnej zostavy. V zápase museli nastúpiť až traja hráči prípravky (Šefčovič, Smolinský, Studenič), ktorí sa ukázali veľmi dobrým výkonom. Od začiatku zápasu sme sa snažili súpera pritlačiť pred ich šestnástku. Vypracovali sme si aj niekoľko gólových príležitostí ale naše zbrklé a nedôrazné zakončenia neviedli ku gólu. Súper, ktorý hral len s desiatimi hráčmi si nevypracoval prakticky žiadnu šancu. Prvý gól sme dosiahli strelou T.Poláka z 20 metrov a poistku v prvom polčase dal M.Pelikán po samostatnom úniku.
Hneď na začiatku druhého polčasu sme zvýšili skóre gólom Balgu a po centri Pelikána si domáci vsietili štvrtý gól. Potom sa zápas len dohrával na polovici súpera, kde sa dobre uviedli hráči našej prípravky, ktorí svojim prístupom k hre mohli dávať príklad svojim starším spoluhráčom. V poslednej desaťminútovke padli ešte tri góli: najprv T.Polák podstrelil domáceho brankára, potom domáci hráč takmer z polovice ihriska preloboval nášho brankára a nakoniec sa presadil hráč prípravky T.Šefčovič a uzavrel tak skóre stretnutia na 1:6.
Komentár pripravil trenér Vladimír Palkovič.

Dorast (30.4.): Skalica – FK TJ Kúty 5:3 (2:1)
g. Kúty: Denis Libuša (2), Juraj Valachovič
U prvého mužstva tabuľky nám nevyšiel zápas podľa našich predstáv. Vedenia sme sa ujali v 10. minúte peknou hlavičkou Denisa Libušu, no to bolo v prvom polčase z našej strany všetko. Stiahli sme sa na vlastnú polovicu a robili chybu za chybou, prestali sme behať a mysleli si, že sa súper porazí sám. Takto sme si strelili dva vlastné góly – jeden Jurkovič pekne zavesil pod brvno a druhý po chybe stoperskej dvojice. Druhý polčas sme začali lepšie. V tomto zápase výborne hrajúci Libuša vyrovnal na 2:2, no domáci nás opäť zatlačili a strelili dva góly. Znížiť stihol na 4:3 Juraj Valachovič, ktorého center po chybe obrany skončil v sieti. Domáci nás prečíslili a upravili na 5:3. Po tomto góle sa nechal vylúčiť Irenej Valachovič. V oslabení proti dobre hrajúcej Skalici sme už nič nevymysleli. Najväčším bojovníkom a najlepšie hrajúcim hráčom bol Denis Libuša. Škoda, že sa k nemu nepridali ďalší hráči aspoň bojovnosťou.

Dorast: Unín – FK TJ Kúty 0:10 (0:5)
g. Kúty: Andrej Ondriska (4), Juraj Valachovič (3), Denis Libuša (2), Jakub Pavelka
Po prehratom piatkovom zápase v Skalici sme si v sobotu v Uníne napravili reputáciu. Domácim sme nedali šancu a kombinačnou útočnou hrou sme im nastrieľali 10 gólov. Brankár Kristián Bolf chytil pokutový kop, inak bol bez práce.

Komentáre dorastu pripravil Jozef Fekete.
Muži: Senica “B” – FK TJ Kúty 1:2

Muži: Sobotište – Kúty “B” 0:5 (0:2)
goly: Lukas Ralbovsky 2, Juraj Ralbovsky, Jakub Pavelka, Mikulas Stiftner.
Už aj s novou posilou Jurajom Ralbovským (ktory sa vratil z Lanzhota), sme išli do Sobotišťa s jasným cieľom: získať 3 body. Kedže sa na zápas nedostavil delegovaný rozhodca, zápas rozhodoval náš rozhodca – laik Michal Sofka. Od začiatku to z našej strany ani trocha nevyzeralo, že si chceme odviesť zo Sobotišťa body. Od 15.minúty zápasu sme sa ukludnili a začali sme si vytvárať šance. Za ďalších 15 minút sme si vytvorili 5 šancí na strelenie gólu, ale domáca bránka bola neprekonaná. Až po vysunutí jedného zo stopérskej dvojice sme dali vytúžený prvý gól po dorážke Lukáša Ralbovského 1:0. Druhý gól už nedal na seba dlho čakať a Juraj Ralbovský peknou krížnou strelou zvýšil na 2:0 . Druhá polovica zápasu už vyznievala len v náš prospech, keď sme súpera deklasovali ešte tromi gólmi a ešte veľa šancí zostalo nepremenených. Góly v druhom polčase Ralbovský Lukáš, Pavelka Jakub a Mikuláš Štiftnér. Chcel by som poďakovať chlapcom za odvedenú hru a v neposlednej rade Michalovi Sofkovi, že zvládol rozhodovať zápas v tejto súťaži čo nie je nič jednoduché.

Komentár pripravil Peter Procházka.

Muži: Smrdáky – Borský Svätý Jur 1:0 (1:0)
Hostia začali hneď od prvej minúty lepšie (postupne však ich výkon ustával), vysielali veľa striel na bránu, ale nedokázali prekonať domáceho brankára. Nedáš, dostaneš! V 9. minúte prvého polčasu zatlačili domáci hráči a ujali sa vedenia, ktoré udržali až do konca zápasu. Za hostí kopal Viktor Buzay pokutový kop z 11 metrov, ale netrafil bránu. Ku koncu hrali domáci bez jedného vylúčeného hráča, ale ani to nepomohlo Juranom, aby aspoň vyrovnávajúci gól strelili.
Komentár pripravila Lucia Špačková.

Muži: Modra – Závod 1:6 (1:3)
goly Závod: Giertl 3, Andrla 2, Procháska Ján

Zostava: Vašek – Blecha Marek (Tačár), Uhrinec (Krajčír), Košický, Chvátal – Drahoš, Žák, Procháska Ján, Blecha Roman – Andrla (Šíp), Giertl
Nezasiahli do hry: Šimkovič, Procháska Jozef, Babirát

Na lavičku si sadol už aj zranený Procháska Jozef. Do Modry sme si jasne išli pre hocijaké víťazstvo. Od úvodu sme si vypracovali mierny tlak. V 17. minúte unikol po pravej strane Andrla, keď jeho sólo zakončil strelou do prázdnej brány. V 21. minúte dostal Drahoš peknú prihrávku za domácu obranu a v dobrej šanci mieril tesne mimo brány. 31. minúta priniesla gól, po rohovom kope sa lopta dostala k Procháskovi Jánovi, ktorý krížnou strelou upravil na 2:0 pre nás. Po góle prišlo z našej strany mierne uspokojenie a hostia znížili po vyšachovaní našej obrany. O dve minúty neskôr mali na vlas rovnakú akciu opäť domáci, na naše šťastie zostala nevyužitá. V 44. minúte domáci zahrali “malú domov” a z nepriameho kopu, tvrdou strelou zvýšil Giertl na 3:1 pre nás.
Hned po prestávke z priameho kopu preprášil rukavice domácemu brankárovi Košický. Opticky boli domáci lepším tímov. V 55. minúte sa rútil sám na domáceho brankára Drahoš, avšak jeho strela minula bránu len o centimetre. Potom mali veľkú šancu domáci – Vašek vytiahol superzákrok. 71. minúta priniesla gól pre nás, keď po nedorozumení domácej obrany s brankárom Giertl z 25 metrov preloboval všetko čo mu stálo v ceste a topta zapadlo do prázdnej brány. O dve minúty sa úplne sám rútil na brankára Andrla a po vychutnaní brankára zasúval opäť do prázdnej brány. 1:5. V poslednej minúte bol faulovaný Drahoš v pokutovom území a Giertl s prehľadom dosiahol hattrick. 1:6.

Za dobrý výkon treba vyzdvihnúť celé mužstvo. Ďakujeme fanúšikom, že nás prišli podporiť v hojnom počte.
Komentár pripravil Jaroslav prachár.

Pridaj komentár

.
Toto je čítané

VaDiDlo obnovilo tradíciu ochotníckeho divadla v Lozorne pred vyše 10 rokmi

Pred vyše 10 rokmi obnovili tradíciu ochotníckeho divadla aj v Lozorne. Na…

3D filamenty 2023