“Prídi sa zabaviť na nový ples v Skalici špeciálne pre mladých! Nezabúdajte, že každý je mladý tak ako sa cíti! ” aj takto začína promo udalosť k novému Skalickému plesu – plesu mladých “TEENAGE DREAM”.

 

teenage-dream-silvester-skalica

Ten sa uskutoční 31. januára o 19. hodine v kultúrnom dome v Skalici. Pripravený je aj bohatý kultúrny program, okrem finalistov show Česko Slovensko má TALENT spevákov a bratov Peter a Tomáš Szabo sa predstavia raperi BACIL & RAKBY a moderná tanečná skupina Extravaganza. Moderátorom plesu je tanečník, spevák a herec divadla Nová Scéna Jožo Antálek.

Ďalej: Potvrď svoju účasť na Facebooku 

“Chceli sme spraviť ples, ktorý v Skalici ešte nebol, preto sme sa rozhodli pre ples mladých – Teenage dream. Celý kultúrny program chceme zamerať na aktuálnu mládež, preto sme si pozvali aj super DJ a najmä Bacila a Rakbyho.” vyjadril sa organizátor Erik Formánek

Do zábavy bude hrať DJ CHOCI. Nebude chýbať ani bohatá tombola, bufet a po prvý raz sa bude voliť kráľ a kráľovná plesu. Ceny lístkov sú jedny z najlepších cien za lístky pri plese mladých na celom Záhorí:

Cena vstupenky: 12 EUR/osoba
Cena vstupenky s občerstvením: 16 EUR/osoba
Ceny vstupeniek sú nízke aj vďaka veľkej podpory celého projektu zo strany Mesta Skalica.


.
Toto je čítané

V Senici vyhodnotili 39. ročník výtvarnej súťaže Vesmír očami detí

Vo štvrtok (18.4.) sa v priestoroch Záhorského osvetového strediska v Senici konalo…

3D filamenty 2023