Hasiči na Záhorí majú od minulého piatku nepretržite plné ruky práce. Zasahovali už pri piatich požiaroch.

kopcany-poziar-foto-facebookFoto: Facebook ProZahori

V piatok (13.12.) večer zasahovali príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Skalici v spolupráci s OHZ Kopčany a OHZ Skalica pri požiari rodinného domu v Kopčanoch. “Po príchode na miesto udalosti bol požiar v pokročilom štádiu a ohrozoval susedné stavby. Požiarom bola postihnutá strecha rodinného domu a tri izby. V priestore budovy bola umiestnená plynová fľaša pripojená na sporák.” informoval Záhorí.sk Tomáš Bílik z Hasičského a záchranného zboru v Trnave. Škoda na majetku bola predbežne vyčíslená na 15.000,- €. “Hasiči svojim zásahom uchránili majetok predbežne vyčíslený na 130.000,- €.” dodáva Tomáš Bílik.

poziar-opusteny-rodinny-dom-malackyFoto:  Internet

Hasiči v Malackách museli zasahovať ráno pri požiari v sobotu (14.12.), kedy horel drevený prístrešok a v stredu (18.12.) pri požiari opusteného rodinného domu.

V Mokrom Háji horela vo štvrtok (19.12.) skládka odpadu. Podľa zasahujúcich hasičov išlo prevažne o preumatiky. “Chcel by som sa poďakovať hasičom, ktorým sa podarilo za neuveriteľných 7 hodín uhasiť požiar na skládke v Mokrom háji, ktorý ohrozoval aj Skalicu. Zasahovalo 80 profesionálnych a dobrovoľných hasičov. V akcii bolo 10 hasičských áut . Teraz je oheň pod kontrolou. Ich zásah si zaslúži obdiv a ešte raz veľké poďakovanie.” poďakoval primátor Skalice Stanislav Chovanec na svojom Facebookovom profile.

poziar-mestska-trznica-sastin-strazeFoto: Facebook 

Krátko po polnoci v piatok (20.12.) museli zasahovať aj hasiči v Šaštíne-Strážach, kde horela za obchodným domom COOP Jednoty mestská tržnica.

poziar-sastin-mestska-trznicaFoto: Facebook 


.
Toto je čítané

Základná škola v Závode hľadá pedagógov

Vedenie ZŠ s MŠ Závod hľadá do svojho priateľského kolektívu flexibilného kolegu…

Lakovanie a Pieskovanie