Predvianočnú atmosféru sme si vychutnali aj my v Centre voľného času v Malackách. V stredu 18.12.2013 pozvali mladí umelci z hudobno – tanečného oddelenia svojich rodičov a pripravili pre nich príjemný podvečer plný Vianoc, ale aj pekných umeleckých výkonov a zážitkov.

vianocna-besiedka-malacky-cvc2

Na besiedke zaznela hra na flaute, tiež na syntetizátore, či gitare, malé mažoretky predviedli svoje „paličkové“ umenie, predškoláci aj školáci zatancovali na modernú i ľudovú nôtu. Skrátka – z každého rožka troška. Celý program bol pospájaný pestrými a zaujímavými vystúpeniami, ktoré obecenstvo patrične odmenilo búrlivým potleskom. Veď prečo aj nie! Všetky deti vynaložili veľa svojej energie, času a lásky, aby svojim rodičom pripravili predvianočný darček v podobe spoločne stráveného večera, v snahe oddýchnuť si od vonkajšieho zhonu a starostí, ktorého je v tomto období naozaj dosť. Ak by ste aj vy s nami chceli stráviť takého silné emočné chvíle, dvere Centra sú pre Vás vždy otvorené.

vianocna-besiedka-malacky-cvc3

My všetci prajeme aj vám, našim priaznivcom, pekné a veselé vianočné sviatky, plné radosti a lásky a veľa zdravia v novom roku.

vianocna-besiedka-malacky-cvc

Viktoria Krajčírová


.
Toto je čítané

V obci Závod začala bratislavská župa revitalizovať cestu

Medzi ďalšie úseky župných komunikácií, ktoré rekonštruuje Správa ciest Bratislavského samosprávneho kraja…

BM Salon EV