Aktualizované 14.1.! Policajti KR PZ v Bratislave vyšetrujú okolnosti smrti 82-ročnej ženy, ktorú mal podľa doterajších zistení polície v jednom z rodinných domov na Hlavnej ulici v obci Vysoká pri Morave násilne usmrtiť doposiaľ neznámy páchateľ.

Ďalej: 82-ročnú babku z Vysokej pri Morave ubili na smrť 17 a 18 ročný mladíci

Predbežnou príčinou smrti boli podľa vyjadrenia obhliadajúceho lekára mozgovo lebečné poranenia, ktorým žena na mieste podľahla. Pre zistenie presnej príčiny smrti ženy bola nariadená súdna pitva. Policajti po neznámom páchateľovi intenzívne pátrajú a v súvislosti so smrťou ženy začal vyšetrovateľ PZ trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy. Vo vyšetrovaní tohto prípadu naďalej intenzívne pokračujeme.

Informuje policajná hovorkyňa Karina Považanová.

mrtva-zena-vysoka-pri-morave-mhFoto: mh/čas.sk

— uverejnené v pondelok (13.1.) —
Dnes v čase okolo 10.00 h sme prijala polícia oznámenie na linke 158, že v jednom z rodinných domov na Hlavnej ulici v obci Vysoká pri Morave sa nachádza telo ženy, ktorá nejaví známky života.

Podľa doterajších zistení ide o 83-ročnú majiteľku predmetného rodinného domu. “Dvere na garáži, šope aj do domu boli vyvalené a dôchodkyňa ležala na zemi v predsieni s rozbitou hlavou. Dôchodkyňa žila sama.” uviedol portál Čas.sk.

“Privolaný ohliadajúci lekár na mieste predbežne cudzie zavinenie nevylúčil a nariadil vykonať súdnu pitvu, ktorá určí presnú príčinu smrti. Prípad prevzalo Krajské riaditeľstvo PZ v Bratislave. V súčasnosti sa na mieste nachádzajú policajti, ktorí vykonávajú prvotné neodkladné a neopakovateľné úkony. ” informovala Záhorí.sk policajná hovorkyňa Karina Považanová.

Ďalej: V Malých Levároch zomrel 54-ročný muž


.
Toto je čítané

Grantový program Sadíme budúcnosť je opäť otvorený

Chýbajú vo vašom okolí aleje, remízky či ovocný sad? Grantový program Sadíme…

3D filamenty 2023