Skupiny Horkýže Slíže, POLEMIC, Zoči Voči a Bank of Joe v rámci turné po Slovensku vystúpia v marci na spoločnom koncerte v Stupave a Radošovciach.

„Chlapci opäť potešia fanúšikov naprieč celým Slovenskom, od západu až na východ. Sme radi, že sa nám podarilo dohodnúť aj nové lokality, kde by možno ľudia nečakali, že kapely, ktoré patria u nás k najpopulárnejším, prídu až priamo k nim,“načrtol organizátor turné Dušan Drobný.

sobota 1.3. Športová hala Stupava
sobota 22.3. Kultúrny dom Radošovce okres Skalica
Začiatok o 18:00 h

Vstupenky na turné v týchto dňoch uviedla do predpredaja sieť Ticketportal, ich výhodná cena v predpredaji 7 eur určite poteší všetkých fanúšikov. Na mieste bude vstupenka za 10 €.

Všetky skupiny zahrajú aj aktuálne hity z najnovších albumov, ktoré potvrdili, že formácie sú vo výbornej kondícii. Svedčí o tom aj skvelá odozva od priaznivcov. Horkýže slíže svoju ostatnú štúdiovku St. Mary Huana Ganja prezentovali v rámci tohtoročného turné v 40 slovenských a českých mestách, ktoré bolo najväčším v histórii nitrianskej kapely. Jarnú šnúru po Slovensku s novým albumom HEY! BA-BA-RE-BOP má za sebou aj Polemic. Zoči Voči momentálne koncertujú na českej polovici turné spolu so Zakázaným ovocím.
K osvedčenej zábave tentoraz svojím podielom prispejú hard rockeri z kapely Bank of Joe. Interpreti sľubujú svorne nadupanú, vyše štvorhodinovú šou, pri ktorej nezostane ani jedno tričko suché.

zlaty-slavyk-im-memoriam-tour-radosovce-stupava

Zdroj: Agentúra Duna


.
Toto je čítané

Polícia vyšetruje príčiny vážnej nehody medzi Unínom a Radimovom

Dopravní policajti v piatok (3.5.), v skorých ranných hodinách, riešili dopravnú nehodu…

3D filamenty 2023