Vo svete je viac ako moderné, mať čo najlepšiu postavu vôbec. Ľudia sa za tým nehrnuli dovtedy, pokiaľ vedeli, že mať štíhlu postavu, zdravo sa stravovať a obmedzovať fastwoody nie je pre nich prvoradé.

beh-zima-zahorie

Hovorí sa, že internet ovplyvňuje ľudí. Myslím si, že je to viac ako len pravda. Veď sa pozrite! Tu sa zrazu objavili obrázky vyšportovaných postáv odfotených v zrkadle cez mobil. Fotografie zdravých jedál, ktoré trhajú rekordy na sociálnych sieťach. Skoro každý tretí človek na svete si odfotí, čo mal na obed či večeru a pochváli sa svojmu okoliu (a po čase celému svetu).

Ako si myslíte, že to vyzerá na Záhorí? Čuduj sa svete, aj tu vidím ráno, keď idem do školy behať tých samovrahov (samovrahov preto, lebo ich neodradí ani -10◦C) a idú si stoj čo stoj za svojím cieľom. Škoda je, že tu nemáme na uskutočnenie svojho bežeckého sna podmienky. Je málo vyhradených miest pre cyklistov či bežcov najmä tu, na Záhorí. Najbezpečnejšie je už len behanie v lese, aj keď nám to aktuálne počasie veľmi nepomáha.

Ďalej: Najlepšie podmienky pre najzdravší pohyb sú na Záhorí 

Je to pekné, keď si ľudia uvedomia, že zdravo sa stravovať a žiť podľa ich vlastných, nových pravidiel je oveľa pestrejšie, ako každý deň opakovať svoj stereotyp. Ale naopak, je smutné, že si to uvedomili až vtedy, keď sa to dostalo do módy na internete (česť výnimkám).

Takže všetkým odvážlivcom prajem pevnú vôľu a nervy. Tým, ktorí sa do toho ešte nehrnú, treba vyskúšať niečo nové. A ak neviete čo to má práve byť, skúste toto.


.
Toto je čítané

Pondelkové vydanie Záhoráka opäť prináša novinky z regiónu

Ako každý pondelok, je Záhorák pripravený pre svojich čitateľov s množstvom čerstvých…

BM Salon EV