V dobrom zápase bola prvá tretina vyrovnaná. V druhej tretine sme vyrovnali na 1:1 a myslím, že v tejto časti sme boli lepším tímom. Potvrdilo sa ale známe „nedáš-dostaneš“.

senica_plysaky-dukla-hokej

HC 46 Bardejov – HC Dukla Senica 4:1 (1:0, 1:1, 2:0)
Góly: 18. Ščurko (Hričina, Vaško), 37. Hajnik (Baláž), 46. Ščurko (Vaško, Hričina), 52. Mihálik (Jokeľ, Chovan) – 26. Janík (Surovka, Jarolín)
Počet divákov: 1800

Ohlasy trénerov / zdroj: webhokej24.sk
Ján Vodila, HC 46 Bardejov: Obidve mužstvá figurujú na popredných miestach v tabuľke a bolo to vidno aj na ľade. Hralo sa zostra od začiatku, bol to silový hokej, ktorý prechádzal do kombinačného. Myslím si, že sa hokej divákov určite páčil. Prvé góly vsietili mužstvá pri svojich presilových hrách. Naše mužstvo je kompaktné, hrali sme na štyri päťky a bolo to aj vidieť na konci zápasu. Podstatné bolo, že sme dali góly a súper šiel po nich trošku výkonom dole a prejavilo sa aj to, ako som povedal, že sme hrali na štyri päťky, súper hral na tri. Sme radi, že sme tento zápas zvládli, bol to výborný zápas na prvú ligu, niesol punc stretnutia dvoch vedúcich mužstiev. Som rád, že sme ho zvládli a pripísali si ďalšie body. Musíme ale ostať stále pri zemi, čakajú nás ešte tri zápasy do konca základnej časti. Hlavné bude ale play off.

Pavel Klečko, HC Dukla Senica: V dobrom zápase bola prvá tretina vyrovnaná. V druhej tretine sme vyrovnali na 1:1 a myslím, že v tejto časti sme boli lepším tímom. Potvrdilo sa ale známe „nedáš-dostaneš“, keď vyloženú šancu Ľuboša Vaškoviča vystriedala šanca na opačnej strane a dostali sme gól na 1:2 a to bol, myslím si, jeden zo zlomových momentov. V tretej tretine sme dostali nešťastný gól. Či to bol gól, či nebol, ťažko povedať, bol taký sporný, netrúfam si povedať ani ja, ale rozhodca ho uznal, tak platil. Štvrtý gól sme inkasovali z premiery snahy o zvrátenie výsledku. Myslím si, že chlapci sa nemajú za čo hanbiť, podali dobrý výkon. Mrzia ma opäť nevyužité šance.

Zdroj: hcduklasenica.sk, hockeyslovakia.sk, webhokej24.sk


.
Toto je čítané

TTSK: Na olympiáde stredoškolákov sa zúčastnilo 900 študentov

Viac ako 900 študentov sa zúčastnilo na 16. ročníku Župnej olympiády stredoškolskej…

Lakovanie a Pieskovanie