Marec – mesiac knihy, práve vtedy si pripomíname kúzlo kníh, práve vtedy si človek uvedomuje viac ako inokedy dôležitosť napísaného slova.

cesta-kuk-knihe-oz-element-senica

Možnosti, ktoré nám knihy poskytujú sú neuveriteľné. Pre väčšinu z nás je ako verný priateľ počas dlhých zimných večerov a možnosťou sadnúť si do kresla a vychutnávať si ju plnými dúškami. Kto z nás by nechcel zabudnúť na všetky problémy, nechať sa unášať dejom za dobrodružstvom v neznámych svetoch? Kto z nás aspoň na chvíľu nezatúžil stať sa tým nebojácnym hrdinom, ktorý vie ako sa zachovať alebo sa stretnúť so svojim obľúbencom?

„Cesty ku knihe“
24.marca 2014
9:00 – 19:00
MsKS Senica

Najsilnejšie sme to pociťovali ako deti. Hrávali sme sa na krásne princezné, statočných rytierov, nebezpečných pirátov a na iné rozprávkové bytosti. Chceli by sme tieto neopakovateľné zážitky priblížiť aj dnešným deťom, ktoré už nečítajú tak často ako kedysi. Preto sme sa rozhodli zorganizovať podujatie pre najmenších čitateľov s názvom „Cesty ku knihe“.

Podujatie je spojené s burzou kníh a všetky knižky, ktoré si nenájdu svojho majiteľa budú venované do školských knižníc. V rámci podujatia bude prebiehať výtvarná súťaž pre deti „Môj knižný hrdina“, ktorá bude ohodnotená odbornou porotou. V doobedňajších hodinách sme pripravili pre deti z materských a základných škôl bábkové predstavenie divadla MAFI s rozprávkou Červená čiapočka a vyhodnotenie súťaže. Podujatie organizuje občianske združenie Element v spolupráci s Mestom Senica.

OZ Element


.
Toto je čítané

Grantový program Sadíme budúcnosť je opäť otvorený

Chýbajú vo vašom okolí aleje, remízky či ovocný sad? Grantový program Sadíme…

Lakovanie a Pieskovanie