Ponúkame Vám na predaj veľmi pekný, kompletne zariadený 3-izbový byt v novostavbe v obci Sekule, v tichej a nerušenej lokalite. Byt sa nachádza na 2. poschodí z 3, v tehlovom bytovom dome s ôsmimi bytovými jednotkami.

Tlačová správa – inzerujte na Záhorí.sk aj vy!

predaj-byt-sekule10

Dispozícia bytu pozostáva zo: vstupnej chodby, obývacej izby spojenej s jedálňou a modernou kuchyňou, 2 samostatných nepriechodných izieb, priestrannej kúpeľne s rohovou vaňou a oknom, samostatného WC a pivnice. Byt je veľmi slnečný a svetlý, v obývačke a v spálni sú francúzske balkóny. Orientácia bytu je južná (obývačka, kuchyňa, jedáleň) a severná (izby).

predaj-byt-sekule7

Celková výmera bytu je 76,53 m2 plus priestranná pivnica (14,72 m2) plus dva francúzske balkóny.

Predáva sa kompletne zariadený s nasledovným vybavením: bezpečnostné dvere, nová kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, sporák a rúra, mikrovlnka), plávajúce podlahy, interiérové dvere, sanita v kúpeľni a WC, rohová vaňa, plastové okná s roletovými sieťkami proti hmyzu, rolldor skriňa, komody a ostatný nábytok v byte.

Obec: Sekule, okres Senica, Trnavský kraj
Druh: 3 izbový byt
Úžitková plocha: 91 m2
Stav objektu: novostavba
Poschodie: 2/3
Balkón: áno 2x
Parkovanie: vyhradené parkovanie 2x
Mesačné náklady: 116 € (správcovská spoločnosť Službyt Senica: 97 € + elektrina pre 3-člennú rodinu 19 €)

predaj-byt-sekule6

Lokalita, v ktorej sa bytový dom nachádza v príjemnom prostredí vhodnom najmä pre rodiny s deťmi. V blízkom okolí je kompletná občianska vybavenosť (obchody, školy, škôlky, detské ihriská, zdravotné stredisko, autobus a vlak s napojením na Bratislavu a pod.). Z hľadiska infraštruktúry je dostupnosť do hlavného mesta BA ako aj do Českej republiky po diaľnici, do Malaciek sa dostanete autom za cca 15 minút.

Cena bytu: 84 900 €
K cene bytu prislúchajú dve parkovacie miesta priamo pred domom. Dohoda o cene bytu je možná.

Kontakt:
Mgr. Viera Gregorová, maklér GREGORY Real
tel.:0905 266 962
email: gregorova@gregoryreal.sk

predaj-byt-sekule predaj-byt-sekule2 predaj-byt-sekule3 predaj-byt-sekule4 predaj-byt-sekule5   predaj-byt-sekule8 predaj-byt-sekule9


.
Toto je čítané

Pacientky v skalickej nemocnici využívajú nový mamografický pristroj

Mamografia je lekárske vyšetrenie mäkkým röntgenovým žiarením, ktoré zobrazuje vnútorné tkanivo a…

3D filamenty 2023