Pozrite si zostrih zápasu! Návrat Corgoň ligy po skončení dlhej zimnej prestávky v sobotu potešil viac fanúšikov tímu Senice ako Zlatých Moraviec. Súper Záhorákov, Zlaté Moravce, v druhej tretine inkasoval dva góly a daroval Seničanom tri body, po ktorých je teraz Senica na štvrtom mieste tabuľky. Rovnaký počet bodov, 34, má aj tretí Ružomberok.

Divákov očakávajúcich presné zásahy hneď zo začiatku zápasu čakalo sklamanie, pretože prvých 45 minút neprinieslo šťastie žiadnemu tímu. Až po návrate zo šatní sa situácia začala znateľne vyostrovať a v 50. minúte sa gólom vyznamenala nová posila Senice, Uruguajčan Sebastián Sosa. Senica viedla 1:0. Domáci fanúšikovia sa sotva stihli doradovať a o tri minúty neskôr sa lopta ocitla v bráne Zlatých Moraviec aj po druhýkrát. Tentokrát zásluhou Kalabišku.

Výsledky Corgoň ligy a stav stretnutia sa v 90. minúte ešte pokúsil zmeniť gólom Moraviec Hadžič, avšak na celkovom vedení Senice už nič nezmenil. Zlaté Moravce podľahli Senici 1:2.

“Sme smutní. Zápas sme stratili v piatich minútach druhého polčasu. Prvý polčas sme mali pod kontrolou, škoda nepremenených príležitostí. Začiatok druhého polčasu nám nevyšiel. Kontaktný gól prišiel neskoro, víťazstvo domácich je zaslúžené,” zneli po zápase slová trénera Zlatých Moraviec, Branislava Mráza.

FUTBAL-CL: Senica- Zlaté Moravce

Ponuky pre futbal sa budú teraz pre Senicu hrnúť jedna za druhou. Ďalšie stretnutie Záhorákov sa odohrá budúcu sobotu, kedy si zmerajú sily s Banskou Bystricou.

Juraj Mička


.
Toto je čítané

Na Záhorí sú najžiadanejší montážni pracovníci

Ku koncu marca 2024 bolo v okrese Senica evidovaných 1753 a v…

Lakovanie a Pieskovanie