Po rokoch sa hudobno športové podujatie Streetfest Malacky vracia k starému modelu. Streetfest 2010 sa bude konať 3. júla 2010 na staronovom mieste v malackom zámockom parku.

Prípravy na Streetfeste 2010 sa doľadujú, no organizátor Branislav Orth je zatiaľ skúpy na informácie. Ako ale v krátkom rozhovore pre Zahori.sk prezradil: ” Vraciame sa k starému modelu, bude len jeden stage a jeden deň všetko.” Hlavné hviezdy nechcel prezradiť, dodal len: “ Budú len hviezdy, nikto iný ako hviezdy nebude.

Streetball Tour 2010 vyvrcholí v Malackách
Športovú časť tohtoročného Streetfestu opäť oživý najväčšia streetballová tour na Slovensku – Streetball Tour 2010. Jubilejný 5. ročník populárnej série turnajov, organizovaný premiérovo ako otvorené Majstrovstvá Slovenska v streetballe, odštartuje 8. mája podujatím v Banskej Bystrici a zavíta celkovo do 8 miest s finálovým vyvrcholením v Malackách na Streetfeste 2010.

Streetfest 2008 v zámockom parku v Malackách. Foto: Malackepohlady.sk

Kontakt Streetfest Malacky 2009
Posledný ročník Kontakt Streetfest Malacky 2009 za dva dni navštívilo 5200 ľudí. Piatok, kedy vystúpili len revival skupiny bol podľa organizátorov príjemným prekvapením, v sobotu ale čakali podstatne viac návštevníkov. Akcia i napriek tomu dopadla veľmi dobre a organizátori ju hodnotili pozitívne.

Zahori.sk vám bude prinášať všetky informácie o Streetfeste 2010.

Pridaj komentár

.

BM: Ustekana sobota