Tisícky nádejných spevákov sa hlási do hudobných reality šou, no David Vepy je výnimka. Rozhodol sa na casting neísť, investoval všetky svoje úspory do nahratia vlastnej skladby a výroby profesionálneho videoklipu. Úprimnou skladbou o láske chcel potešiť najmä ženu svojho srdca.

Láska ma sklamala. Nechcel som jej prepadnúť znova. Baby prichádzali a odchádzali v svižnom tempe. Všetky boli rovnaké. Až kým sa nezjavila ONA. Tá, ktorá mi ukázala, že život vie byť farebný. Tá, ktorá mi dala dôvod na úsmev. Tá, ktorá ma od prvého momentu zmenila. Tá, ktorá ma naučila ľúbiť. Skutočne, bláznivo, vášnivo a bez podmienok. Nebolo už cesty späť. Túto skladbu venujem všetkým ženám, ktoré mužom prevrátili život naruby. A všetkým chlapom, ktorí v tom lietajú tak beznádejne, ako ja“, píše 22-ročný nádejný spevák pri svojom videoklipe, ktorý ho stál všetky úspory.

sastincan-david-vepy-spevak

O tom, že sa ide o viac, ako o zamilované gesto, svedčí aj fakt, že sa spevák rozhodol svoju pesničku zveriť do rúk profesionálov. Skladbu Nie je cesty späť produkoval Randy Gnepa a videoklip si vzal na starosti Ján DoubleJ Jančok. Mladý spevák sa rozhodol ísť s kožou na trh sám, bez pomoci talentovej súťaže. Prihlášku si síce podal, no nakoniec sa rozhodol na casting neísť. Namiesto toho s gitarou v ruke skladal hudbu. David sa vybral poctivou muzikantskou cestou a verí, že skladba, ktorú napísal svojej láske zaujme a pomôže mu zažiariť. Možno pomalšie, ako v prípade talentovej šou, no o to poctivejšie.

Ďalej: David Vepy na Facebooku

sastincan-david-vepy-spevak-foto-lukas-trefilik


.
Toto je čítané

Výstavba novej športovej haly pri SOŠ v Senici bude ukončená na jeseň

Výstavba novej športovej haly pri Strednej odbornej škole (SOŠ) podnikania v remeslách…

Lakovanie a Pieskovanie