Festival MUSIC FEST SKALICA sa v roku 2014 od základu zmení a stane sa novým typom podujatia, ktoré v jednom dni a na jednom mieste okrem dobrej muziky umožní zažiť viacero extrémnych športov, čím sa stane podujatím na ktoré sa len tak nezabúda!

28.6. 2014 sa o 13:00 hodine otvoria brány podujatia v prekrásnom prostredí prístavu na Baťovom kanáli v Skalici, priamo na hranici medzi Slovenskou a Českou republikou a všetci priaznivci skvelej hudby a predovšetkým extrémnych a šialených športov si prídu na svoje! Počas celého dňa budú prebiehať exhibície profesionálnych športovcov.

musicfest-skalica

Exkluzivitu a jedinečnosť získava MUSIC FEST extreme sports edition  2014 tým, že na jednom mieste uvidia návštevníci 25 metrové skoky v podaní freestyle motocrossu, najväčšiu mobilnú MAX rampu v strednej Európe, BMX, MTB, SKATE,STUNTRIDERS, WAKEBOARD a LONGBOARD show a veľa ďalšieho…

V priebehu celého dňa si budú môcť návštevníci pod dohľadom profesionálnych športovcov vyskúšať vybrané druhy športov a v testovacom centre vyskúšať novinky leta 2014.

Pred zahájením večerných koncertov vypukne v MAX rampe večerná exhibícia sprevádzaná pyrotechnickými efektmi pod taktovkou tých najlepších riderov a zároveň legendárny DJ Lucky Boy s jeho najlepšími setmi odpáli až do rána nezabudnuteľnú párty pod otvoreným nebom! Vo večernom programe vystúpia účinkujúci ako ZOČI VOČI, SEPARE AUDE, a ďalší.
Headlinerom večera nemôže byť nikto iný než legendárny KONTRAFAKT (Rytmus, Ego) so svojím albumom NAVŽDY.
Máš sa určite načo tešiť, pretože SKALICA OŽIJE NIE LEN HUDBOU ALE AJ ADRENALÍNOM a zažiješ to čo nikdy!

Ďalej: Facebook, Instagram, Web a predpredaj lístkov

musica-fest-extrem-sport-skalica-2014-logo

Miesto podujatia : prístavisko Baťov kanál Skalica / Slovensko
GPS : 48° 52′ 20.3611605″ N
17° 12′ 44.2167091″ E

Terézia Kubová


.
Toto je čítané

Na D2 za Kútmi v smere do Bratislavy bude tento týždeň prejazdný len jeden pruh

Na diaľnici D2 za Kútmi v smere do Bratislavy bude počas tohto…

3D filamenty 2023