Talentovaný a exotický Marsell Rojas žijúci na Slovensku sa predviedol v X- Factore. Svojím speváckym výkonom zaujal porotu a vypadol tesne pred živými prenosmi.

Rozhodol sa však presadiť na hudobnom trhu a vydal niekoľko piesni. Medzi najnovšími aj singel s názvom DRZÝ! Myjavčan Marsell začal spievať po tom, ako sa mu stal úraz, pri ktorom si nalomil stavec a musel sa vzdať svojej najväčšej vášne tanca.

tanecnicky-extravaganza-skalica

Vo videoklipe sa mali možnosť ukázať aj sexy talentované tanečníčky z tanečnej skupiny EXTRAVAGANZA zo Skalice. „Videoklip sa natáčal na Myjave celý deň až dlho do noci, bola to pre nás skvelá príležitosť a skúsenosť“ povedala tanečníčka Dominika Formánková. Príprava choreografie prebiehala týždne pred natáčaním v Skalickom Centre voľného času. „Marsell chodil na naše tréningy, choreografiu sme dali dohromady všetci spolu pre spokojnosť na každej strane“ dodala Miška Fialová.

extravaganza-tanecnicky

Skalická Extravaganza mala v tomto roku okrem spolupráce s Marsellom možnosť predstaviť sa na jednom pódiu aj s Bacilom & Rakbym a Nelou Pociskovou.

Ďalej: Instagram skupiny Extravaganza

Extravaganza


.
Toto je čítané

Milan Rastislav Štefánik navštevoval Senicu často

Pri príležitosti 105. výročia tragickej smrti generála Milana Rastislava Štefánika sa počas…

3D filamenty 2023