O problémoch v hokejovom klube HK 36 Skalica sa pre denník Nový Čas rozhovoril jeden z hráčov,: “Každý hráč má viac ako desaťtisíc eur, ktoré mu dlhujú.” 

hokej-hk36-skalica-zvolen_radost_po_gole

“V predchádzajúcich rokoch som to vždy vnímal tak, že sa to doplatí. Teraz je to extrém, keďže sme štyri až päť mesiacov bez výplaty. Presne od októbra.” povedal hráč, ktorý nechce aby jeho meno bolo zverejnené. Klub sa vraj stále vyhovára a spolieha sa na mesto.

Z rozhovoru pre Nový Čas: Dali vám termín, kedy to doplatia?
Tvrdili, že nám tento pondelok pošlú. Lenže to len 20 – 25 % z jednej výplaty, čo sa nedá rovnať tomu, čo nám dlhujú. A aj to neviem, či vôbec príde na účet, pretože to už počúvame odvtedy, čo sa začalo play off, čiže už vyše mesiaca.

V kariére už zrejme v Skalici nebudete pokračovať…
Ešte počkám, ako sa to vyvinie, ale určite nie. Nemá to zmysel. Za to, čo som pre klub odviedol, sa mi vrátilo len zavádzanie, klamstvo a problémy s peniazmi. Nemám prehnané podmienky. Sú hodné hráča Extraligy. Preto, keby som mal v Skalici všetko načas, neuvažoval by som nad odchodom. Viem, že inde si ma budú vážiť, a nebude problém s financiami. Tak to vnímajú aj ostatní chalani…

Ďalej: Skalica stopla investície do zimného štadiónu

Zdroj: Čas.sk


.
Toto je čítané

Futbal: Trenčania ukončili skalickú sériu bez prehry

Futbalisti AS Trenčín zvíťazili v sobotnom zápase 7. kola nadstavbovej časti Niké…

Lakovanie a Pieskovanie