18. ročník Krajskej súťaže v Hasičskom športe sa uskutočnil v stredu (14.5.) v Galante. Súťaž je každoročne organizovaná Krajským riaditeľstvom Hasičského a záchranného zboru v Trnave.

krajska-sutaz-v-hasicskom-sporte-trnava-senica

Súťaže sa zúčastnilo 7 družstiev, spolu 59 hasičov a 4 členovia Dobrovoľného hasičského zboru obce Kúty. Mimo súťaž si prišli zmerať svoje sily aj členovia „A“ mužstva reprezentačného výberu Slovenskej republiky v hasičskom športe.

Hasiči súťažili v štyroch disciplínach: výstup do 4. podlažia cvičnej veže, beh na 100 metrov cez prekážky, štafeta 4 x 100 metrov a požiarny útok.

Napriek neprívetivému počasiu podali hasiči skvelé výkony. V dvojboji jednotlivcov kraľoval Jakub Pavelka z Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Senici, ktorý v oboch disciplínach získal najlepšie časy. V tesnom závese za ním skončil na druhom mieste Michal Velický (rovnako z Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Senici) a na treťom mieste Branislav Široký (Závodný hasičský útvar SE-EBO Jaslovské Bohunice).

Požiarny útok najlepšie zvládlo družstvo z Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Senici, na druhom mieste sa umiestnilo družstvo zo Závodného hasičského útvaru SE-EBO Jaslovské Bohunice a tretie miesto získalo družstvo z Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trnave.

krajska-sutaz-v-hasicskom-sporte-trnava-okresne-riaditelstvo-senica

Celkové víťazstvo a pohár riaditeľa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trnave suverénnym spôsobom získalo družstvo z Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Senici. Na druhom mieste sa umiestnilo družstvo zo Závodného hasičského útvaru SE-EBO Jaslovské Bohunice a tretie miesto obsadilo družstvo z Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trnave.

Záhorí.sk informoval Tomáš Bílik z Krajského riaditeľstva HaZZ v Trnave.


.
Toto je čítané

Futbal: Trenčania ukončili skalickú sériu bez prehry

Futbalisti AS Trenčín zvíťazili v sobotnom zápase 7. kola nadstavbovej časti Niké…

Lakovanie a Pieskovanie