Zahlasujte za Záhorácke projekty! SPP a Nadácia SPP vyhlásili už tretí ročník verejnoprospešného programu SPPoločne, ktorý je založený na adresnej pomoci konkrétnym ľuďom a komunitám vo všetkých regiónoch Slovenska.

zlepsime-sppolocne-slovensko

V regióne západ má šancu uspieť až 10 projektov a získať finančný príspevok 6 000 eur. Verejné on-line hlasovanie o najprínosnejšie projekty potrvá od 19. mája do 16. júna 2014. Jeden hlasujúci môže poslať svojmu vybranému projektu jeden hlas alebo až tri hlasy. Svoje tri hlasy môže hlasujúci prideliť jednému projektu, alebo ich rozdeliť medzi dva alebo až tri rôzne projekty.

Záhorácke projekty:

ŠKOLA ZA ŠKOLOU – Gbely
Základná škola s materskou školou premení spolu so žiakmi, učiteľmi, rodičmi, absolventmi školy, odborníkmi z praxe a klientmi Resocializačného zariadenia Adam nevyužitý exteriér školy na multifunkčné plochy, vhodné na hry a športovo-relaxačné aktivity pre deti aj dospelých.
Základná škola s materskou školou Gbely
Hlasujte TU!

FITKO PRE VŠTEKÝCH – Kúty
Cieľom projektu je doplniť v priestoroch školského dvora už k existujúcim športoviskám exteriérové fitko pre posilňovanie a rozcvičenie svalových partií pred samotným športovaním.
Základná škola Andreja Radlinského Kúty
Hlasujte TU!

V RAFTE SME SI BLIŽŠÍ AKO NA FACEBOOKU – Malacky
Cieľom projektu je vybudovať celoročné vodácke tréningové centrum, ktorého účelom je prilákať mladých ľudí od počítača k športu, propagovať zdravý životný štýl a tým prispieť k zvýšeniu fyzickej odolnosti, psychickej stability a flexibility.
Gymnázium, Ul. 1. mája 8, Malacky
Hlasujte TU!

X. MEDZINÁRODNÝ FESTIVAL ZBOROVÉHO SPEVU – Senica
Občianske združenie Cantilena uskutočňuje v Senici a v Šaštíne medzinárodné festivaly zborového spevu.
OZ Cantilena, Senica
Hlasujte TU!

SPOZNÁVANIE CEZ ČÍTANIE – Stupava
Letná čitáreň a jesenné autorské čítanie v Stupave je dobrým spôsobom ako priviesť obyvateľov k spoločnému stretávaniu sa a vybudovaniu lokálnej komunity.
HAPPY Stupava
Hlasujte TU!


.
Toto je čítané

Pacientky v skalickej nemocnici využívajú nový mamografický pristroj

Mamografia je lekárske vyšetrenie mäkkým röntgenovým žiarením, ktoré zobrazuje vnútorné tkanivo a…

Trnavské rádio Tak akorát 2024