Policajti obmedzili na osobnej slobode podozrivého muža z nahlásenia bomby v Tescu v Malackách, pričom oznámenie o jej umiestnení preverili s negatívnym výsledkom.

aktualne

Na tiesňovej linke 112 dnes po 17.00hod prijali oznámenie o umiestnení bomby v hypermarkete na Pezinskej ulici v Malackách. Zamestnanci ako aj zákazníci boli ihneď evakuovaní. Polícia vykonala všetky potrebné bezpečnostné opatrenia, ktoré jej ukladá zákon. Priestory hypermaketu, ako aj jeho okolie, prehľadal pyrotechnik so psom vycvičeným na vyhľadávanie výbušnín s negatívnym výsledkom.

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Malackách začal vykonaním neodkladných a neopakovateľných úkonov na mieste trestné stíhanie vo veci prečinu šírenia poplašenej správy. Totožnosť podozrivej osoby je už známa, v súčasnosti s 22-ročným Bratislavčanom policajti vykonávajú potrebné úkony. V prípade, ak sa preukáže, že podozrivý bol v čase spáchania skutku v zmysle Trestného zákona osobu nepríčetnou, trestné stíhanie sa v súlade s Trestným poriadkom zastaví.

Tatiana Kurucová


.

BM: Ustekana sobota