Poznáme výhercu súťaže Tablet za komentár! Ako aj každú nedeľu počas sezóny, tak aj túto sa zbehli všetci športoví nadšenci v priestoroch toho najčastejšie polievaného a koseného trávnika celej obce.

pis-komentare-k-futbalovym-zapasom-vyhraj-tablet-zahori

Tí, ktorým sa hovorí „skalní“ fanúšikovia tam boli dokonca o peknú pol hodinku skôr a starali sa nielen o hlasné povzbudzovanie, ale aj o obrat v miestnom bufete, kde okrem širokého sortimentu alkoholických nápojov predávali aj Horalky, Milu a kofolu. Tento krát hrali zelení a oranžoví. Som rada, že sme zelení, pretože viac ladíme s okolitým prostredím.

Z celkového počtu hráčov na hracej ploche ladili kopačky k dresu asi trom z nich, len desiati mali zastrčené triko v kraťasoch, a len šiesti mali rovnako vyhrnuté podkolienky. Na začiatku boli všetky dresy pekne čisté, všetci boli plní energie a na tvári každého z nich bolo vidieť že ich spoločným a jediným cieľom je výhra. Vo chvíli keď mal rozhodca pripravené všetky kartičky a píšťalku, fanúšikovia rapkáče, trúby a všetci naozaj vyberaný slovník, sa mohlo začať hrať!

Prvý gól sme dostali my. Nasledoval silný protest publika, kde za všetko môže rozhodca a všetci videli to čo on nemohol vidieť, lebo mu výhľad zakrýval jeden z protihráčov  a to určite zámerne!! Počet špinavých dresov sa naozaj rýchlo zvyšoval. Nasledoval silný stret kopačky protihráča s kotníkom jedného z našich. Ja by som po takomto incidente určite ležala v posteli týždeň a ďalšie dva chodila len za pomoci barle. On sa však po chvíľke skrúcania dvihol a pokračoval v hre. Skalní fanúšikovia samozrejme zasa pripomenuli rozhodcovi že nevidel to čo mal, a že tento zákrok by si zaslúžil nejakú kompenzáciu vo forme trestného strieľania. Toto sa však podarilo až po zopakovaní tejto surovej taktiky na ďalšom hráčovi. Túto fázu hry mám naozaj rada. Publikum sa zo samého napätia postaví, a naozaj hlasno povzbudzuje vybraného hráča, ktorému keď sa podarí spracovať loptu tak, že preletí spolu aj s kopou hliny nad živým múrom chrániaci si telo vlastným telom, priamo do bránky, tak sa z neho stáva Boh. Týždeň o ňom vo všetkých podnikoch rozprávajú len v superlatívoch, zaujímajú sa o neho tie najkrajšie dievčatá z celej dediny a  všetci ho na všetko pozývajú. Podarilo sa to !!!a stav je vyrovnaný…!! všetci sú šťastný a tešia sa ako si na tohto-týždňového Boha pripijú počas prestávky.
Počas prestávky chalani v kabínke samozrejme rozobrali svoju doterajšiu taktiku hry, prebrali klady aj zápory prvej polovice a pripravili si nejakú najsamlepšiu stratégiu do druhej polovice, ktorá keď nevyjde tak to bude jedine preto, že rozhodca bude zasa vidieť to čo by nemusel, a neuvidí to čo by mal..!!

Druhý gól, ktorý sme dali som zaregistrovala až vo chvíli kedy ma z rozhovoru s kamarátkou vyrušil neskutočný rev. Že vraj gól dala osmička. A ten vraj chodí s tou blondínkou, čo voľakedy chodila s dvanástkou. Všetci sú šťastní! Hráči od samého šťastia poskákali jeden na druhého, a predtým zelené dresy začínajú vzbudzovať dojem, že také čisté ako na začiatku už nikdy nebudú. Hra sa chýlila ku koncu a asi dvakrát to vyzeralo že oranžoví vyrovnajú, raz že zvýšime skóre a trikrát, že sa niekto určite pobije. Skončilo to však výhrou 2:1 pre nás. Tí fanúšikovia, ktorých si ešte nevyzdvihla manželka sa buď poberú domov, alebo skočia ešte „na jedno“. Dievčatá sa šťastné, že videli pobiehať svojich idolov pobrali snívať domov. Niekto sa teší na ďalší zápas, niekto na zbieranie zálohovaných fliaš a niekto na sprchu a víťazný pokrik. Na budúci týždeň pôjdem zasa, som zvedavá ako sa tie dresy vyperú!!!

ByTheWay…. Janka G.

Výsledky a komentáre už v nedeľu večer
Za každý jeden komentár boli čitatelia zaradený do záverečného žrebovania na konci jarnej časti súťaže. Vďaka komentárom k zápasu vyhral tablet Google Nexus 7 Milan Buček. Ďakujeme všetkým čitateľom, ktorí sa zapojili do sútaže Tablet za komentár. Na jesennú časť máme pre vás pripravenú opäť súťaž za komentáre. Už teraz môžeme povedať, že ceny budeme rozdávať každý týždeň. Výsledky a komentáre si budete môcť prečítať už v nedeľu večer krátko po skončení zápasov – skorej ako v novinách.


.
Toto je čítané

Speváčka LARA MORR vydala novú pieseň S Tebou

S hudobnou novinkou v tomto roku prichádza charizmatická speváčka pochádzajúca z Gbiel,…

BM: Ustekana sobota