Áno, šepkalo sa, že sa “Krakeňácký” zraz vráti na Tomky, aj snaha bola, ale bohužiaľ sa to nepodarilo. Dôvody prečo tu písať nebudeme, stará zlatá doba Tomkov s návštevnosťou niekoľko tisíc ľudí je dávno preč. Ale v Krakene sa chcú s ľuďmi  beztak baviť, aj keby prišla len hŕskta.

Záhorí.sk je mediálny partner akcie.

Vstup je pre každého. kto má chuť sa dobre zabaviť. Aj bez motocykla.

DSC 1199

Minulý rok sa zraz po krátkej prestávke vrátil a zdá sa, že ešte je pre koho robiť túto akciu. Aj tento rok sa zraz uskutoční v Kútoch na Záhorí v areály Motorestu u Janíčkov, kde má klub aj svoj clubhouse od roku 2008, kedy sa zraz z ATC Tomky presunul práve sem.

Dátum sa oproti minulým rokom mení a to na 11.-13.7.2014

motomagazinsml

Program pofrčí už od piatka, keď sa o 16:00 otvoria brány pre návštevníkov a prvá kapela ktorá sa postaví na pódium o 19:30 bude pre motorkárov známa a obľúbená kapela Requiem.

21:00h bude patriť jednému z najlepších imitátorov Fredyho Mercuryho – Peťovi Pačutovi s kapelou Queenmania.

V sobotu hrať nemôže, lebo to hrá vo Francúzsku pred vypredaným štadiónom 🙂

O Jedenástej si príde na svoj každý kto má rád tvrdú muziku. Kapela Dymytry má čoraz viacej svojich fanúšikov a je jasné prečo.

No a piatočný večer uzavrú strašné hovädá s ich statiricko alkobajkerskou produkciou – HOVADA.SK. Medzi kapelami budú pripravené samozrejme súťaže, zábava, erotika, gumovačky….

Do sobotného rána je sľúbené zobudenie slnkom a od rána bude pripravený nafukovací futbal. Tento mal minulý rok úspech, je to prdel a tak opäť bude pripravený malý turnaj.

DSC 1300

Poučený z rokov minulých sa spoločný výjazd presúva až na 14:30h. Návrat k prapôvodoným súťažiam, ale aj k tým klasickým a kopa cien – v tomto duchu sa ponesie sobotňajšie popoludnie. Doskošlap, seno, slalom Stein, suchý tam – mokrý späť, a kopa ďalších.

DSC 1510

Od 18:00 sa predstaví najmladšia Slovenská rocková skupina Wild People

V povečer je pripravený veľký bazén plný kapusty a iných dobrôt na tradičný súboj Wrestling zelé !

DSC 1569

A potom prídu na radu revivaly dvoch českých peciek Alkeholu a Tři Sestry.

Na polnoc je pripravená spomienka na našich priateľov motorkárov, ktorý už brázdia cesty tam hore a zraz uzavrie jeden z najlepších revivalov AC/DC na svete – AB/CD (HU).

Vstupné je jednotné na oba dni 10€, v cene je pre prvých 700 bikerov na motorkách odznak, nálepka, tombolový lístok a malý darček. Ak by si sa chcel prísť pozrieť len na kávu v ponuke je aj 2hodinové vstupné za 3€ (nie počas večerného programu). Za tombolový lístok, ktorý je v cene celodenných lístkov, môžeš vyhrať úplne nový retro skúter!

pridiavyhrajsml

Ako sa k nám dostaneš?

Je toho veľa a preto pozri oficiálnu stránku zrazu: www.motorkarskyzraz.sk

Zdroj: Motoscena.sk 


.
Toto je čítané

BSK opravuje most medzi Zohorom a Lábom

Správa ciest Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) zahajuje opravné práce na moste cez…

Lakovanie a Pieskovanie