Malacky do posledného kola proti Dubnici nastupovali bez ďalších troch hráčov zo základnej zostavy. Preto boli povolaní na toto stretnutie aj mladíci z „B“ mužstva.

1. liga mužov 26. kolo: TJ Strojár Malacky A – ŠKHa Dubnica 28:27 (12:12)

Priebeh prvého polčasu bol vyrovnaný. Do 20 min. si Malacky nedokázali vypracovať viac ako jednogólový náskok, lebo Dubnica nepúšťala domácich do rýchlych protiútokov a dokázala eliminovať útočný tlak vysunutou obranou. V prvom polčase dominovali obe obrany, Dubnica dokázala znižovať stav vďaka technickým chybám Malačanov, ktoré trestali rýchlymi protiútokmi. Polčas sa skončil stavom 12:12. Domáci išli do druhého polčasu s jasným cieľom, zlomiť odpor súpera. V 15. min. za stavu 22:17 si Malacky vypracovali rozhodujúci náskok. Ten sa ku koncu stretnutia síce zmenšoval, ale domáci sa nakoniec mohli poďakovať svojim fanúšikom víťazstvom 28:27. Značný podiel na víťazstve mal so svojimi 11. gólmi D. Stachovič.

Aj vďaka týmto dvom bodom skončili Malacky nakoniec na peknej 3. priečke v 1. lige.
TJ Strojár Malacky pozýva všetkých priaznivcov hádzanej na už 12. ročník Turnaja generácii, ktorý sa uskutoční 26.6.2010 na hádzanárskom ihrisku v Zámockom parku.

Zostava: M. Kuklovský-brankár, T. Stachovič 2, A. Pernecký, T. Baláž 2, P. Bízek, P. Puškáč 5, A. Dobrocký 3, M. Sedláček, T. Stachovič ml., I. Oslej 1, D. Stachovič 11, P. Stachovič 4
Tréner: V. Valachovič

Tomáš Baláž


.
Toto je čítané

V Senici vyhodnotili 39. ročník výtvarnej súťaže Vesmír očami detí

Vo štvrtok (18.4.) sa v priestoroch Záhorského osvetového strediska v Senici konalo…

BM Salon EV