Paintballový klub Zohor sa už stabilne zapísal do paintballovej mapy Slovenska a darí sa mu aj na medzinárodných turnajoch.

Legio-Draconus-Zohor-paintball-div1

V sobotu 21.6. 2014 sa v peknom prostredí Brezín (pri Zvolene) odohralo druhé kolo SPL (Slovenskej Paintballovej Ligy). Tímov bolo na tomto kole menej než sme boli zvyknutí. V DIV 1 hralo päť tímov, v DIV 2 len tri tímy. Naše Legio Draconus B bolo nahlásené už dávnejšie. Za A-čko sme sa vyskladali krátko pred turnajom.

Legio-Draconus-Zohor-paintball-div2

V pôvodnej Legiáckej zostave nás malo byť sedem. Za B-čko Lukáš, Timo, Majo a SPL premiéru si mal odohrať aj Janči. Za A-čko Maťo, Marek a ja. Janči žiaľ ochorel, tak sme prišli o zálohu. Našťastie sa nič vážne neudialo, tak sme to zvládli v minimálnych zostavách.

Field bol veľmi pekne hrateľný cez pyramídy (moja strana), naopak veľmi zle hrateľný cez hada a dosť otvorený. Stavili sme na zdvojenú/strojenú brejkovú sypačku na pyramídy, sypačku počas celej hry a ofenzívnu ale rozumnú hru cez pyramídy. Pohyb z brejku sme obmieňali, takže sme tento krát boli pre súperov horšie čitateľní. Taktika sa osvedčila a vyhrali sme dve prvé miesta.

Tabuľka s kompletnými výsledkami
tabulka

Jakub Gerthofer, Legio Draconus Zohor


.
Toto je čítané

Aktualizovaný cestovný poriadok vráti vlaky na trati Kúty – Šaštín Stráže

Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) oznamuje, že od soboty 4. mája bude plnohodnotne…

Trnavské rádio Tak akorát 2024