honda_zraz_adamov

Akcia sa konala ako zvyčajne v rekreačnej oblasti Gbely – časť Adamov, kde si mohli už od rána všetci vychutnať príjemnú a pohodovú atmosféru sprevádzanú veľkým množstvom krásnych áut s slnečným počasím. Zabaviť sa a predviesť svojich miláčikov ostatným prišli nadšenci z rôznych kútov Slovenska i Čiech.  Tí, ktorí pochádzajú z veľkej diaľky sa začali schádzať v Adamove už v piatok, pričom si mohli prenajať chatky, prípadne si mohli priniesť stany.
Pre divákov, ktorí sa nemohli dostaviť do Adamova sa okolo obeda uskutočnila spanilá jazda cez Kopčany, Holíč, Petrovu Ves a Gbely, pri ktorej bolo zdôraznené, aby sa dodržiavali pravidlá cestnej premávky a vzdialenosť medzi autami vzhľadom k tomu, že išlo o veľkú kolónu týchto áut. Pre priaznivcov tejto japonskej značky je to hotová pastva pre oči.

honda_zraz_adamov_2

Tak ako po minulé ročníky, aj tento rok išlo o pohodovú akciu, na ktorej sa nekonajú žiadne dynamické súťaže, ktoré súvisia s autami. Inak je pre účastníkov pripravených množstvo súťaží a zaujímavý program. Celé stretnutie odštartovalo už v sobotu ráno prezentáciou jednotlivých áut, beachvolejbalovým turnajom, súťažou v hode elektrónom a  večer sa mohli všetci pridať ku grilovaniu. Celé stretnutie sa zavŕšilo spoločnou party.
Tí najlepší neodišli len s dobrými zážitkami, ale mohli vyhrať súťaž ako Best Honda meet 2014, kde sa hodnotili 3 najkrajšie Hondy zo Slovenska aj z Čiech, ďalej Top 20 a na záver zhodnotili samotní účastníci Best of Best z celého stretnutia.

O celý chod tohto stretnutia sa starali perfektne pripravení organizátori, na ktorých je vidieť, že si na tomto stretnutí dávajú veľmi záležať. Dohliadajú na to, aby sa v areáli jazdilo pomaly a hlavne bez alkoholu a aby si diváci aj samotní účastníci akciu naplno užili. Celé stretnutie  pokračovalo aj v nedeľu už len ako voľná zábava.

Ivana Horinková


.
Toto je čítané

Futbal: Trenčania ukončili skalickú sériu bez prehry

Futbalisti AS Trenčín zvíťazili v sobotnom zápase 7. kola nadstavbovej časti Niké…

3D filamenty 2023