Tretia premena prebielaha v ZOC MAX Skalica v utorok (30.9.). Tentokrát výherkyňa, p. Janka Žilinská, 47 – ročná matka 2 dospelých synov a 10 –ročnej dcérky pricestovala z obce UNÍN.

rezervovane_pre_zeny_premena_zoc_max_skalica

Začali sme , ako vždy„ poradou“ v kaviarni MANUEL Caffé, ktorá našej dáme ponúkla výbornú kávu so zákuskom. Znova sme si naplánovali náš deň tak, aby jednotlivé procedúry prebiehali podľa časového harmonogramu a hlavne bez stresov.
Po porade sme pokračovali ďaľšou úlohou, ktorou bol výber oblečenia na prevádzke JEANS SHOP. Prevádzka sa nachádza na poschodí obchodného centra. Predajňa JEANS SHOP ponúka široký výber módneho oblečenia, či už športového, na voľný čas a aj elegantné oblečenie. Páčilo sa nám takmer všetko, čo mali na predajni a oblečenie, čo sme spoločne vyberali pani Janke , jej veľmi svedčalo.
V predajni obuvi Altero, jej skúsení personál pomohol vybrať vhodnú obuv ,potrebnú pre zladenie celkového oblečenia. Deň rýchlo ubiehal , oblečenie , obuv a doplnky sme mali vyskúšané a tak na p. Janku čakal vo fastfóode Domáca kuchyňa výborný obed: polievka demikát,vyprážané kuracie prsia v cestíčku, zemiaky a kapustový šalát…mňam…
Presne na 12.00 hod. sme odišli do Hotela Sv. Ludmila, kde na p. Janku čakal personál Relaxačného centra, vyhriata sauna a vírivka…krásne prostredie…wow. RELAXAČNÉ CENTRUM okrem sáun a vírivky poskytuje rôzne druhy masáží, liečivé terapie  pomocou farieb a  vôní , Metóda EFT extra  – staročínská  tappingová  metóda, ktorá vysielaním signálov do mozgu neutralizuje negatívne emócie – strach, bolesť, traumy,   AYURVÉDU – masáže + konzultácie. Pri návšteve RELAX CENTRA v Hoteli Sv. Ludmila v Skalici zažijete pocit čistoty a úľavy a odovzdaním sa do rúk masérov, doprajete tak vášmu telu i mysli odpočinok .
Po oddychu naše kroky viedli za p.Silviou Švorcovou , ktorá je majiteľkou kaderníckeho salónu Kaderníctvo GOŠA. Pani Silvia vlasy úpravou strihu krásne oživila a presvetlila červenkastým melírom.P. Janka nechcela výraznejšiu zmenu, ale nový zostrih jej svedčal a vlasy získali výrazný lesk.

Našu dámu potom čakala kozmetická poradkyňa a vizážistka p. Anna Petráková, ktorá pracovala s kozmetickými prípravkami spoločnosti AVON. Pani Anna pleť vyčistila, naniesla výživnú masku a potom jemne nalíčila, pretože sa p. Janka vôbec nelíči…medzi nami, vôbec to nepotrebuje!

Tentokrát fotil p. Zdenek Sítek ,amatérsky fotograf, ktorý fotografovanie považuje sa svoje veľké hobby a svoju novú úlohu zobral veľmi zodpovedne. Popri fotení sme ešte stihli prevziať aj darčeky, ktoré venovali prevádzky:
FAnn parfumérie – kozmetický balíček
Korálkáreň – krásne náušnice a náramok
1.Day – 3 l 100% – nej ovocnej šťavy Fruxi, bonboniéra + minerálky

Všetkým , ktorí sa akcie „Rezervované pre ženy“ zúčastnili ako partneri akcie a poskytli oblečenie , obuv , doplnky  a darčeky, veľmi pekne touto cestou ďakujem .Tento skvelý deň by sa totiž bez nich neuskutočnil! Sú to: JEANS SHOP, Hotel Sv.Ludmila, kaviareň MANUEL Caffé, fastfóod Domáca kuchyňa, 1.Day,obuv Altero, SWAN, Záhorí.sk- správy z vašej ulice, mesačník ProZáhorí, Korálkáreň, FAnn parfumérie, Kaderníctvo GOŠA a fotograf Zdenek Sítek.

Pani Jana bola jedna pekná a milá dáma , ktorá má úžasný koníček – rada pečie a hlavne zdobí torty na rôzne príležitosti.Foto jej výtvorov si môžete pozrieť v našej fotogalérii. Verím, že s nami prežila skvelý deň, na ktorý bude rada spomínať. Výsledok posúďte sami.

Daniela Takáčová

Záhorí.sk je mediálny partner podujatí v ZOC MAX Skalica.

 


.
Toto je čítané

Pacientky v skalickej nemocnici využívajú nový mamografický pristroj

Mamografia je lekárske vyšetrenie mäkkým röntgenovým žiarením, ktoré zobrazuje vnútorné tkanivo a…

3D filamenty 2023