Limitovaná edícia 100 ks vstupeniek PARTIČKA už v predaji!

Letný hudobno-športový festival Summerbeach Rudava 2010, ktorý sa uskutoční 23.-25.júla 2010 v rekreačnom stredisku Rudava – Malé Leváre (za Malackami), pripravil v spolupráci so spoločnosťami CKM SYTS a EVENTIM.sk pre všetkých držiteľov platných preukazov ISIC, ITIC a EURO<26 špeciálnu hromadnú vstupenku “Partička” za zvýhodnenú cenu 56 EUR. Ide o permanentku pre 5 držiteľov platnej karty ISIC, ITIC alebo EURO<26, ktorí prídu spolu na festival, s atraktívnou zľavou až 20 % (4+1), t.j. skvelých 11,20 EUR na osobu! Náklad limitovanej edície je 100 ks a akcia platí do 30.6.2010.

A to nie je všetko! Pred svojou partičkou sa môžeš blysknúť aj vstupom do zákulisia festivalu, pretože zo všetkých predaných vstupeniek “Partička” sa 9.júla 2010 vyžrebuje 5 šťastných partií, ktorým festival venuje Backstage pass – 120 minútovú prehliadku zákulisím festivalu! Viac informácii nájdete v sekcii Vstupenky na stránke www.rudava.sk. A nezabudnite, v predaji len uvedených 100 kusov „Partičiek“, netreba čakať s kúpou až na Petra, Pavla a Petru.. 🙂

Až na šiestich hudobným scénach vystúpi vyše 200 slovenských i zahraničných kapiel a dídžejov – CHINASKI, GET EXPLODE, TLESKAČ, Ska-pra šupina, Slobodná Európa, HUDBA Z MARSU, Ska2tonics, Vetroplach, Karpatské Chrbáty, Dorota Nvotová, PARA, Živé kvety a veľa ďalších. O nočnú zábavu sa počas dvoch nocí postarajú aj dj-i zo dji zo Slovenska, Česka, Rakúska, Maďarska, Slovinska, Grécka, Švédska a dokocna i z exotického Japonska.

Klasické trojdňové permanentky si je možné zakúpiť v predpredaji prostredníctvom siete Eventim.sk už od skvelých 14 €! Denná vstupenka na mieste bude stáť 12 €, permanentka 17 až 22 €.


.

BM: Kralici