To, čo poznáme z vysokej politiky sa deje už aj v Moravskom Svätom Jáne. Niektorí kandidáti údajne uzatvárajú zákulisné dohody a očierňujú protikandidáta.

dobrovolnicke_prace_na_lochneske
Znevážené dobrovoľnícke práce na Lochneske.

Javí sa, že v snahe ovládnuť obec im nevadí očierniť celé rodiny. Pre získanie moci sú podľa všetkého ochotní urobiť čokoľvek. “Priam detinská montáž lavičiek na Lochneske,” je jedno zo znevážení prác dobrovoľníkov, ktoré distribuoval v stredu (12.11.) vo svojom letáku po odstúpení kandidát na starostu Vladimír Škrabák. Rozhodol sa cez polopravdy napľuť do tváre desiatkam Jáňanov.

Obyvatelia sú znechutení, “Je mi z takejto protikampane zle, čoho sú niektorí ľudia schopní!” povedal Jáňaň Vlado. ” Takéto klamstvá treba hneď odsúdiť!” reagovala Petra.

Sú správy, ktoré sa nesú medzi ľudmi o údajnej dohode odstupujúceho kandidáta, pravdivé? “Počula som, že vraj sa mali dohodnúť. On odstúpi a jeho žena bude zástupkyňa starostu.” reagovala obyvateľka Martina. “Majú to dobre vymyslené, on vraj potom bude riaditeľ nášho malého domova dôchodcov.” dodala.

Jozef  prostredníctvom sociálnej siete Facebook odkazuje: “Poprosím pána nemenovaného populistu nech si svoje duchaplné letáky s ohováraním kandidátov na starostu strčí do svojej ctenej “schránky” a neobťažuje sprostosťami tú moju a hlavne slušných ľudí, medzi ktorých ho týmto definitívne nezaraďujem…” je len z jednou z mnohých reakcií, ktoré ľudia píšu na Facebooku.

Drvivá väčšina Jáňanov sa pýta ako ďaleko sú schopní ešte vo svojich špinavostiach zájsť.


.
Toto je čítané

V Rohožníku nahlásili bodné poranenia u viacerých osôb, jeden muž je mŕtvy

V bytovom dome v Rohožníku v okrese Malacky nahlásili bodné poranenia u…

3D filamenty 2023