Typickou črtou sú priestranné terasy, balkóny, či dokonca spoločná relax zóna na streche bytového domu pre zabezpečenie čo najpríjemnejšieho trávenia Vášho času. V kombinácii s výbornou lokalitou máte na dosah ruky Váš nový, slnečný, pokojný, architektonicky a esteticky zaujímavý životný priestor.

town_park_malacky_relax_zona
Spoločná relax zóna na streche bytového domu TOWN PARK Malacky.

Pri architektonickom stvárnení bytového domu je čitateľná snaha o moderné, funkčné riešenie s ohľadom na danú lokalitu. Bytový dom Vám prináša najnovšie trendy v architektúre moderného bývania. Projekt vytvára svojim obyvateľom optimálnu dopravnú situáciu. Jednak svojou výbornou polohou a dopravnou dostupnosťou, ako aj dostatočnými parkovacími kapacitami. K dispozícii je 26 garážových státí a 22 vonkajších parkovacích miest. Tých, ktorí milujú pokojné a tiché prostredie, môže upokojiť to, že náš bytový dom vďaka šikovnému architektonickému usporiadaniu nebude preľudnený, teda už teraz sa môžete tešiť na dobré susedské vzťahy.

town_park_malacky

Výnimočná lokalita
Bytový dom TOWN PARK Malacky sa nachádza na ulici Lesná č. 1 v Malackách. Bývanie v tejto lokalite spája atribúty slnečného, pokojného bývania pri zelenom prostredí s výhodami mesta a jeho blízkosti.

Slnečné pokojné bývanie pri zelenom prostredí
Bytový dom TOWN PARK je situovaný na juhozápad a umožňuje Vám vychutnať si príjemné chvíle na terase, balkóne, či dokonca v priestrannej relax zóne na streche bytového domu, ktorá bude zaliata slnečnými lúčmi. A to všetko pri sledovaní panoramatického výhľadu na zámocký park, ktorému nestoja v ceste žiadne iné budovy a stavby.
Svoj voľný čas môžete tráviť aj prechádzkami v pokojnom, tichom prostredí a po krátkej chvíli sa ocitnete priamo v parku, ktorý sa nachádza v bezprostrednej blízkosti a ponúka možnosť aktívneho odpočinku v prírode. . Objavte ideálne rodinné bývanie.

Mestské bývanie
Napriek dostatku priestoru, slnka, pokoja a zelene, je Vaše nové bývanie situované len 5 minút autom od centra Malaciek. Všetky pozitíva mestského bývania, ako sú široké možnosti kultúrneho, spoločenského vyžitia, nakupovania, športovania a zábavy máte stále na dosah. Výhodou je aj výborná dopravná napojenosť, reprezentovaná blízkosťou napojenia na diaľnicu.

MODERNÉ MYSLENIE PRINÁŠA ORIGINÁLNE RIEŠENIA
Moderná architektúra, čisté línie, variabilita vnútorných priestorov a nadštandardné prevedenie spoločne s výnimočnosťou lokality vytvárajú dokonalé podmienky pre kvalitné bývanie.

Komfortné byty
Kvalita architektúry sa odráža aj v prevedení samotných obytných priestorov. Všetky byty majú racionálne výmery, premyslené efektívne dispozičné riešenia, sú vzdušné, presvetlené, komfortné a s nádherným výhľadom. Samozrejmosťou sú garážové státia a skladové priestory pre každý byt a bezbariérový prístup z ulice i garáže.

town_park_malacky_2

Financovanie – UniCredit bank
Partnerstvo prináša prosperitu a záruky. UniCredit Bank vám ako finančný partner  developerského projektu ponúka špeciálne zvýhodnené podmienky pri kúpe vysnívaného bývania. V spolupráci s vybraným projektom TOWN PARK MALACKY vám ponúkame hypoúver na kúpu bytu vo výstavbe. UniCredit Bank Vám ako finančný partner developérskeho projektu ponúka financovanie Vášho nového bytu až do výšky 100% ceny bytu

Splátkový kalendár

  1. Rezervačný poplatok 2000 ,- euro
  2. 15% z ceny bytu po podpise Zmluvy o budúcej zmluve
  3. 40% z ceny bytu pri dokončení bytu v štádiu holo byt
  4. 45% z ceny bytu pri kolaudácii

Kontaktná pobočka UniCredit Bank
Záhorácka 51, 901 01 Malacky
Mgr. Filip Tikl, riaditeľ pobočky
mobil: +421 905 748 732
e.mail. filip.tikl@unicreditgroup.sk

Na vybavenie úveru stačí, ak banke predložíte:

  • preukaz totožnosti,
  • potvrdenie o príjme,
  • výpisy z banky za obdobie 3 mesiacov,
  • návrh Kúpnej zmluvy (Zmluvy o budúcej zmluve)

PR správa


.
Toto je čítané

Medzi Stupavou a Lozornom zrazilo auto tancujúceho chodca

Medzi Stupavou a Lozornom došlo v stredu (24. 4.) večer k zrážke…

Lakovanie a Pieskovanie