Otvorenie Bory Mall privítali nielen ľudia žijúci v blízkom okolí, ale aj zo Záhoria. “V tejto časti Bratislavy chýbala potrebná občianska vybavenosť a služby. Preto sme presvedčení, že ľudia nové centrum ocenia,” vysvetľuje Milan Klégr, riaditeľ Bory Mall.

bory_mall_otvorenie_majk_spirit

V nákupnom centre sa nachádza viac ako 180 obchodov, ako aj reštaurácie či kaviarne. S rozlohou 54 000 m2 sa Bory Mall zaradilo medzi najväčšie nákupné centrá na Slovensku. Rovnako veľké boli preto aj očakávania prvých návštevníkov, ktorí sa prišli pozrieť na slávnostné otvorenie. Okrem výhodných nákupov si prišli užiť program s miestnymi folklórnymi, tanečnými a speváckymi skupinami, ako aj špeciálnymi hosťami v podobe Kataríny Knechtovej, Majka Spirita, skupiny Polemic, Hex a ďalších.

Nákupy s rodinou
Koncept rodinných nákupov pritiahol do centra celé rodiny, ktoré v ňom nájdu veľa zábavy. Okrem BUPPI – detského sveta sa deti môžu zahrať v detskom kútiku Time Out či prevádzke Mojemesto alebo si už čoskoro zacvičiť v Kids Sport Academy. Tí, ktorí sa vyberú do Bory Mall hlavne za nákupmi, tu nájdu okrem osvedčených módnych značiek (H&M, C&A, Reserved, Terranova a i.) aj niekoľko takých, ktoré ešte na Slovensku nevideli. Medzi nimi napríklad Sinsay, Yamamay, Brums a svoju prvú samostatnú predajňu otvorilo aj Lego a Skechers.

Pre všetkých návštevníkov je pripravených 2400 parkovacích miest. Autobusové spojenie zabezpečujú linky 21, 25 a 92, ako aj prímestská linka č. 102401 z Borinky cez Stupavu a Marianku. Bory Mall zaviedol aj kyvadlovú dopravu. Bezplatne vás dovezie z Karlovej Vsi, Dúbravky a Lamača, alebo zo Stupavy cez Záhorskú Bystricu až do nákupného centra.

Vianočné akcie a koncerty
Zábava v Bory Mall otvorením nekončí, práve naopak. Aj nákup vianočných darčekov bude oveľa príjemnejší. Okrem zliav sú prichystané koncerty a sprievodný program. Na Mikuláša 6.12. vystúpia Robo Papp a Bystrík. V ďalších týždňoch sa môžu návštevníci tešiť na Adama Ďuricu (13.12.) či Petra Nagya a INDIGO (20.12). Nebude chýbať ani program pre deti ako maľovanie na tvár, tvorivé dielne a veľa ďalších atrakcií a darčekov.

Tešíme sa na vás!

bory_mall_otvorenie_bratislava_sme

PR článok


.
Toto je čítané

Na Záhorí sú najžiadanejší montážni pracovníci

Ku koncu marca 2024 bolo v okrese Senica evidovaných 1753 a v…

3D filamenty 2023