Turnaja sa zúčastnili hráči a hráčky z Českej republiky, Rakúska, Slovenska, Nemecka a Francúzska. Turnaj sme odštartovali v 14 kategóriách. Za dva dni sa ho zúčastnilo 145 hráčov a hráčok, z toho 55 detí, ktorí sa rozhodli stráviť obdobie po Vianociach aktívnym pohybom a pritom si zasúťažiť.

8-rocnik_stolnotenisovy_turnaj_o_pohar_starostu_obce_moravsky_svaty_jan

Ôsmy ročník otvoril 28.12. starosta Moravského Svätého Jána Anton Emrich. V prvý deň súťažili chlapci a dievčatá v ôsmych kategóriách (najmladší žiaci, starší žiaci, dorastenci, mladšie žiačky, dorastenky, neregistrovaní bez rozdielu veku, začínajúci chlapci a začínajúce dievčatá) v počte 55 detí. Druhý deň 29.12. sa po príhovore starostu v telocvičniach ZŠ Sekule rozbehli boje dospelých v šiestych kategóriách (muži neregistrovaní do 50 rokov, ženy neregistrované, muži nad 50 rokov, registrovaní 5.-8. liga, registrovaní 3.-4. liga, ženy registrované). Turnaja sa zúčastnilo 90 hráčov a hráčok.

Turnaj organizoval Obecný úrad Moravský Svätý Ján v spolupráci so Športovým klubom JÁŇAN Moravský Svätý Ján a konal sa na pôde Základnej školy Sekule. Turnaj sa podarilo zorganizovať i pomocou sponzorov, ktorí prispeli vecnými cenami pre súťažiacich.

Občerstvenie v bufete, ktoré bolo v prvý deň turnaja pre deti zadarmo, sa nám postarali rodičia detí a členovia nášho klubu, ktorí priniesli rôzne koláčiky, pagáčiky a nátierky. Deti okrem chleba s rôznymi nátierkami, párkov a koláčikov mali od sponzora Destra pizza v čase obeda chutnú pizzu od Tomáša, po ktorej o chvíľu zostali len prázdne krabice. V druhý deň nám tradičnú výbornú držkovú navarila p.kuchárka Anička Kunšteková. V bufete s o nás starali mamičky našich zverencov, ktoré vždy pridali i milý úsmev.

Náš turnaj napísal už 8. kapitolu. Môžeme povedať, že turnaj dopadol znovu na výbornú. Opäť po roku sme stretli známe tváre a spoznali nových hráčov. Dúfame, že o rok sa znovu stretneme na našom turnaji, ktorý bude písať už 9. kapitolu. Kedy to vlastne bude? Už tradične v dňoch 28.12.2015 (deti) a 29.12.2015 (dospelí). Nezabudnite si to poznačiť do kalendára! Už teraz sa na Vás tešíme.

Kompletné výsledky na: www.skjanan.sk

Ondrej Kmoško a Peter Šrámek


.
Toto je čítané

Futbal 6. liga: Smútok v Rybkách zmiernila výhra nad Starou Turou

V VI. lige Západ pokračoval na diaľku súboj lídra Spartaka Stráže s…

BM: Ustekana sobota