Všetko podľa priania zákazníka a s dokonalým výsledkom. Gravírovať sa dá akýkoľvek motív, grafika alebo text a na takmer akýkoľvek materiál.
Výhodou gravírovania laserom je kvalitná, presná, kontrastná a trvanlivá potlač podľa danej predlohy, ktorá aj po dlhom čase nebude výrazne opotrebovaná. Laserom je možné materiály aj rezať a to s presnosťou na 0,01mm.

gravirovanie_laserom_malacky

Technológia má široké využitie, je možné vyhotoviť napríklad poháreflaše na svadbu, stužkovú, promócie alebo životné jubileum.

Gravírovanie zviditeľní Vašu firmu pomocou reklamných produktov s vlastným motívom. Gravírovať sa dá aj na kľúčenky, perá, zapaľovače, USB kľúče, a akékoľvek iné reklamné produkty.

gravirovanie_laserom_malacky_3

Vygravírovať sa dajú aj menovky na dvere a poštové schránky, firemné tabule, orientačné systémy a originálne magnetky a mnoho iných výrobkov.

gravirovanie_laserom_malacky_2

Gravírovanie laserom do mesta Malacky prináša spoločnosť aureus services. Viac informácií o gravírovaní laserom nájdete na www.aureus.sk a katalóg vybraných produktov na www.123peciatky.sk/gravirovanie

PR správa


.
Toto je čítané

Zámok v Malackách sa pripravuje na letnú sezónu

Zámok v Malackách alebo Malacký kaštieľ bude od 1. mája do konca…

3D filamenty 2023